Sponsorcommissie rb logoDe wereldwijde pandemie heeft de nodige impact op ons allemaal. Op ons als individu want we kunnen bijvoorbeeld niet meer naar een wedstrijd komen kijken, een broodje bal eten in de kantine of na afloop van de wedstrijd even lekker bijpraten onder het genot van een versnapering.

Voor ons als vereniging heeft het ook de nodige effecten. De kantine is vorig seizoen al een tijdje gesloten geweest en nu al bijna twee maanden. Gezien de kantine een aanzienlijke bron is van inkomsten zal het bestuur maatregelen moeten treffen om het tekort op te vangen.

Gelukkig hebben we een grote groep bedrijven die ons als vereniging sponseren waardoor wij nog steeds de gelegenheid hebben om bijvoorbeeld het complex te onderhouden of trainingen te verzorgen voor onze teams.

Veel van deze partijen hebben het moeilijk gezien hun deuren tijdelijk of deels gesloten zijn. Om iets terug te kunnen doen richting deze bedrijven zullen we de komende weken op onze website en FaceBook pagina deze bedrijven (in willekeurige volgorde) uitlichten. Daarbij vragen wij aan onze leden om eens te denken aan onze sponsoren. Zonder ons redden zij het niet en wij niet zonder hun.

sponsoren uitgelicht week 1

 

Webshop logo site-klDemoshop is de komende
periode gesloten.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en worden
dan bij u thuisbezorgd.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl