Sponsor nieuws

Sponsorcommissie rb logoMet deze actie willen wij leden belonen als hij of zij de sponsorcommissie in contact brengt met een ondernemer die de bedrijfsnaam of product zichtbaar wil maken langs ons hoofdveld.

  • Meld de sponsor aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Overeenkomst voor minimaal drie jaar
  • Na sluiten overeenkomst ontvangt het lid 50 euro op de clubcard en te besteden in de kantine of demoshop

IMG 0460Vanmorgen zijn twee nieuwe sponsordoeken geplaatst langs het hoofdveld achter het doel aan de westzijde. Deze doeken zijn van twee nieuwe sponsoren te weten Jonkheerauto's gevestigd aan de Nijverheidsstraat 4 in Heerhugowaard en NOVI GROUP uit Alkmaar.

Bij Jonkheerauto's is je Reiger Boys clubcard geld waard. Je krijgt namelijk op vertoon van deze kaart 250 euro korting.

doek jonkheerautosdoek novi group

Logo Vomar vierkantOm de komst van Vomar voordeelmarkt als hoofdsponsor vanaf het nieuwe seizoen te vieren, ontvangen aanstaande zaterdag alle voetballende leden via hun trainer een welkomstbrief met daarbij een exclusief voordeel voor alle Reiger Boys leden.

Met de kortingsbon onderaan deze brief profiteer je direct van exclusief ledenvoordeel bij onze nieuwe hoofdsponsor. Bij inlevering van de bon ontvang je € 5,- korting op je boodschappen bij een minimale besteding van € 50,-. Je kunt de waardebon inleveren van woensdag 10 t/m zaterdag 20 maart 2021. Daarnaast is er een unieke winactie, met je inschrijving op de nieuwsbrief van Vomar maak je namelijk kans op 1 minuut gratis winkelen.

Heb je de brief niet ontvangen? Geen probleem, vraag hem dan aan via vDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

RB Vomar 4Supermarktorganisatie Vomar Voordeelmarkt wordt hoofdsponsor van de kabouters en onder 8/9 teams van de voetbalclub Reiger Boys in Heerhugowaard. Deze samenwerking is vandaag bekrachtigd door het ondertekenen van een contract waarin voor minimaal twee seizoenen het sponsorschap wordt aangegaan, met optie tot verlenging van nog eens drie seizoenen. De samenwerking start met ingang van het seizoen 2021/2022.

Samenwerking
Veel teams van Reiger Boys zullen vanaf deze zomer in een Vomar wedstrijdshirt gaan spelen. Het gaat om alle jeugdteams uit de groep kabouters, onder 8/9 en enkele andere teams, waaronder 2 seniorenteams. Wilko Bakker, verantwoordelijk voor Commerciële zaken bij Reiger Boys, is blij met de samenwerking met Vomar: “We zijn erg blij met Vomar als nieuwe sponsor. Vanaf het eerste contact werd er door Vomar meegedacht over de samenwerking bij diverse activiteiten en toernooien voor de jeugd. Dat is voor ons heel belangrijk.”

Sponsorcommissie rb logoDe afgelopen weken hebben we onze sponsoren extra aandacht gegeven, iets wat de meeste in deze tijd nodig hebben.

Nogmaals denk aan onze sponsoren. Zonder ons redden zij het niet en wij niet zonder hun.

onze sponsoren uitgelicht week 6

Sponsorcommissie rb logoWe hebben weer een overzicht van sponsoren die we een podium willen geven.

Ook hier zijn er weer bedrijven bij die momenteel geen diensten kunnen aanbieden. Maar zodra het weer kan, denk dan aan ze.

Zonder ons redden zij het niet en wij niet zonder hun.

onze sponsoren uitgelicht week 5

Sponsorcommissie rb logoWe hebben weer een overzicht van sponsoren die we een podium willen geven.

Ook hier zijn er weer bedrijven bij die momenteel geen diensten kunnen aanbieden. Maar zodra het weer kan, denk dan aan ze.

Zonder ons redden zij het niet en wij niet zonder hun.

onze sponsoren uitgelicht week 4

Sponsorcommissie rb logoNet als voorgaande weken hebben we nu weer een aantal sponsoren die wij onder de aandacht willen brengen.

Fysiek deze sponsoren bezoeken is veelal niet mogelijk maar bezoek eens de website om te zien wat ze te bieden hebben.

Denk aan onze sponsoren en maak gebruik van hun producten of diensten indien mogelijk. Zonder ons redden zij het niet en wij niet zonder hun.

onze sponsoren uitgelicht week 3

 

Webshop logo site-klDemoshop is vanaf 4 september
weer geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl