Sponsor nieuws

Sponsorcommissie rb logoDe wereldwijde pandemie heeft de nodige impact op ons allemaal. Op ons als individu want we kunnen bijvoorbeeld niet meer naar een wedstrijd komen kijken, een broodje bal eten in de kantine of na afloop van de wedstrijd even lekker bijpraten onder het genot van een versnapering.

Voor ons als vereniging heeft het ook de nodige effecten. De kantine is vorig seizoen al een tijdje gesloten geweest en nu al bijna twee maanden. Gezien de kantine een aanzienlijke bron is van inkomsten zal het bestuur maatregelen moeten treffen om het tekort op te vangen.

Gelukkig hebben we een grote groep bedrijven die ons als vereniging sponseren waardoor wij nog steeds de gelegenheid hebben om bijvoorbeeld het complex te onderhouden of trainingen te verzorgen voor onze teams.

Veel van deze partijen hebben het moeilijk gezien hun deuren tijdelijk of deels gesloten zijn. Om iets terug te kunnen doen richting deze bedrijven zullen we de komende weken op onze website en FaceBook pagina deze bedrijven (in willekeurige volgorde) uitlichten. Daarbij vragen wij aan onze leden om eens te denken aan onze sponsoren. Zonder ons redden zij het niet en wij niet zonder hun.

sponsoren uitgelicht week 1

 

bord Amigo plant
bord Eiland de Wild
bord glazenwasserij Schilder
bord HR techniek

Er zijn de afgelopen weken vier nieuwe reclameborden langs het hoofdveld geplaatst van nieuwe bordsponsoren. Dat zijn Amigo Plant (tevens hoofdsponsor Onder 10 t/m 13), Eiland de Wild keukens, Glassenwasserij Schilder en HR Techniek.

Wilt u ook uw bedrijfnaam zichtbaar hebben langs de lijn, we hebben nog enkele plekken beschikbaar. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie of een afspraak.

zuilen 2020 2021De sponsorzuilen bij de ingang van het complex zijn weer bijgewerkt. Op deze zuilen zijn zichtbaar alle hoofdsponsoren, stersponsor, sponsor hoofdveld, sponsor tribune, subsponsors en teamsponsoren.

Klik op het sponsortype voor een overzicht per categorie.

Enkele nieuwe sponsoren zijn hierop te vinden zoals Hoofdsponsor Vrouwen en meiden Sina Voetballab, Hoofdsponsor Onder 10 t/m 13 Amigo Plant maar ook verschillende nieuwe teamsponsoren. Dit zijn (in willekeurige volgorde) Arco Luchttechniek, Plein 8 lunchroom, Prolumi smart lightning solutions, Rodeha loodgieters, de Bonte Cleaning Service, @HAIR, Sikkens Center Alkmaar, Sina Voetballab en Amigo Plant.

IMG 3185Donderdagmiddag 17 september was het hoofdbestuur van Reiger Boys uitgenodigd bij onze nieuwe hoofdsponsor van de Vrouwen en Meiden Sina Voetballab in Beverwijk. Hier konden zij ervaren wat de teams te wachten staat als ze daar naar toe gaan. De bestuursleden hebben verschillende oefeningen gedaan en waren zeer enthousiast over wat er te doen was.

Na het bezoek kwam Reiger Boys Onder 11-2 ook langs en vele teams zullen binnenkort volgen. Wil je ook met je team hier naar toe? De begeleiders of trainers ontvangen allemaal een uitnodiging of hebben deze al ontvangen.

ING bankReiger Boys en ING blijven na zes succesvolle jaren ook de komende drie jaar samenwerken. Het sponsorcontract met hoofdsponsor ING is per 1 september verlengd. ING verlengt de komende tijd de contracten met meer dan 500 amateurvoetbalverenigingen. Minimaal 25% van het sponsorbedrag wordt besteed aan meiden- en vrouwenvoetbal. Dit sluit aan bij de doelstelling die de KNVB en ING begin dit jaar hebben uitgesproken om het meiden- en vrouwenvoetbal nóg meer te integreren in de voetbalwereld. Reiger Boys is blij met het vertrouwen van ING om samen te werken aan de groei van het meiden- en vrouwenvoetbal.

Amigo plant contractVanmiddag is een sponsorovereenkomst gesloten met Amigo Plant die zich de komende drie seizoenen hoofdsponsor van de Reiger Boys Onder 10 t/m 13 teams mag noemen. Het logo van Amigo Plant zal binnenkort op de wedstrijdshirts van deze teams te zien zijn. Daarnaast zal logo en naam te zien zijn op de sponsorzuil bij de ingang van het complex, op een bord langs het hoofdveld en op onze schermen in de kantine en begane grond.

Het is zover! Hierbij de nieuwe ING commercial en deze is vanaf a.s. zaterdag ook op tv te zien op de NPO en Talpa kanalen. Met hierin afbeeldingen van verschillende Reiger Boys spelers en teams.

IMG 2898 siteWe zijn verheugd te kunnen melden dat we per begin van het nieuwe voetbalseizoen een nieuwe hoofdsponsor hebben voor de complete Vrouwen en Meiden afdeling. Afgelopen donderdag is een drie jarige sponsorovereenkomst getekend waarbij alle Vrouwen en Meiden teams gaan spelen met het logo van SINA Voetballab op het wedstrijdshirt.

SINA Voetballab is gevestigd in Beverwijk en is gespecialiseerd op het gebied van revalideren en verbeteren van de prestaties van voetballers. Afgelopen jaar hebben al verschillende teams / spelers gebruik gemaakt van deze expertise en door deze samenwerking zullen meer teams en spelers hier de komende jaren gebruik van gaan maken. SINA voetballab (www.voetballab.com) zal zich binnenkort nader presenteren via onze website en FaceBook pagina.

business clubDe Reiger Boys Business Club bestond al enkele jaren maar hier is nieuw leven ingeblazen op initiatief van enkele sponsoren. Onze Business Club biedt ondernemers in de regio een professioneel platform om te kunnen netwerken en Business to Business te creëren. Door u aan te sluiten bij onze Business Club steunt u het lokale maatschappelijke verenigingsleven. Bovendien heeft u een enorme vergroting van de naamsbekendheid van uw bedrijf op lokaal en regionaal niveau.

Voor meer informatie, kijk dan op onze Businessclub pagina. U kunt ook contact opnemen met Wil Verkooijen 0622148492 of een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webshop logo site-klDemoshop is de komende
periode gesloten.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en worden
dan bij u thuisbezorgd.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl