Sponsor nieuws

zuil 1 081217 zuil 2 081217

De sponsorzuilen bij de ingang van het complex zijn afgelopen week door Scholten reclame weer bijgewerkt. Alle nieuwe sponsoren staan er nu op.

 

Sponsorcommissie rb logoDe sponsorcommissie van v.v. Reiger Boys bestaat uit een aantal enthousiaste leden en is op zoek naar uitbreiding. Extra personen zijn nodig om de inkomsten uit sponsoring, wat een belangrijk bron is voor onze vereniging, voor de toekomst veilig te stellen en te verhogen. Hierdoor zal de vereniging in staat zijn te blijven functioneren zonder de contributie van leden extra te moeten verhogen. Bovendien met de hulp van sponsoren zullen verschillende activiteiten zoals het Internationaal Jeugd Toernooi mogelijk blijven.

Laat u nu gratis adviseren en verdien geld voor Reiger Boys. Elk lid kan sparen voor sportmaterialen! Zo kunt u sparen voor nieuwe voetballen, markeerschijven, coördinatieladders en doelen. De actie werkt eenvoudig: Maak een afspraak met een Univé-adviseur en verdien geld voor uw vereniging.

unive reigerboys spaaractie website

Doe mee via
https://www.univeregioplus.nl/spaaractie-reiger-boys/

zomeractieMet ingang van het nieuwe seizoen zijn er enkele plekken voor bordsponsoring langs het hoofdveld beschikbaar gekomen. Zowel plekken net voor de tribune (dubbelzijdig) alswel aan de dugout- of zijkanten. Ook zijn er enkele plekken langs het mini-stadion, links bij de ingang van het complex, beschikbaar.

Deze zomer hebben wij voor bedrijven die gebruik willen maken van deze sponsoroptie een speciale actie. Bij afname van een reclamebord langs het hoofdveld in combinatie met een advertentie op de schermen in de kantine voor de duur van 3 jaar, ontvangt u het eerste jaar de advertentie op de schermen (t.w.v. €150) GRATIS!

Comfortable Sportcare zwartAfgelopen zaterdag is een overeenkomst afgesloten met Comfortable Nederland BV waardoor deze sponsor voor de komende drie seizoenen aan v.v. Reiger Boys is verbonden als Hoofdsponsor Vrouwen-selectie. Na de wedstrijd van Vrouwen 1 is de nieuwe Hoofdsponsor aan de speelsters en begeleiding gepresenteerd. Als waardering hadden de vrouwen een verrassing voor de sponsor. Hij ontving van alle dames een roos.

Nieuwsbrief RB sponsoring kop  

Beste sponsor,

Het is alweer even geleden dat wij u als sponsor van v.v. Reiger Boys, door middel van een nieuwsbrief, op de hoogte hebben gebracht van wat er speelt op sponsorgebied binnen onze vereniging. Niet alleen van het veldvoetbal, maar ook van onze zaalvoetbal afdeling.

ING hoofdsponsorschap verlengdHoofdsponsorschap ING met drie jaar verlengd
Sinds 1 september 2014 heeft ING zich voor drie jaar met een intensief hoofdsponsorschap aan v.v. Reiger Boys verbonden. Reiger Boys was één van de amateurclubs in Nederland die uit bijna 800 aanmeldingen beloond werd met het sponsorschap. Met het sponsorprogramma wil de ING samen met de KNVB het amateurvoetbal in Nederland verder vooruit helpen. En dat krijgt een fantastisch vervolg! Reiger Boys heeft een verlenging van drie jaar van het intensief hoofdsponsorschap binnengehaald.

Lees meer

Nieuwe sponsoren
Er zijn weer verschillende bedrijven die met onze vereniging een overeenkomst hebben afgesloten voor één of meerdere sponsoropties. Het gaat om de volgende bedrijven:

Een volledig overzicht van onze sponsoren is te vinden op onze website www.reigerboys.nl

doeken comfortable nieuwsbriefProminente plek achter doel hoofdveld beschikbaar
Vorig seizoen is er een doek geplaatst achter het doel aan de oostkant van het hoofdveld. Inmiddels is er ook een frame geplaatst aan de westkant, waardoor er een nieuwe plek is voor een sponsordoek van 5 bij 2 meter achter het doel. Deze positie is per direct beschikbaar. Interesse? Laat het ons weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

tribune stoel 2 2Uw bedrijfsnaam op een tribune stoel?
Na ruim 15 jaar zijn de stoelen op onze tribune versleten en aan vervanging toe. Vele leden en vrijwilligers hebben inmiddels al een nieuwe stoel geadopteerd. Voor slechts 25 euro per stoel kunt ook u, als sponsor van onze vereniging, een stoel adopteren met daarop vermeld uw eigen of bedrijfsnaam. Indien u één of meerdere stoelen wilt adopteren kunt u dat laten weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U ontvangt dan op naam van uw bedrijf een factuur inclusief de BTW en wij verzorgen voor u de rest.

Voetballogo Vrienden van RBAvond voor U als sponsor
Begin 2015 hebben we een presentatie gehad van voetbalcommentatoren Jeroen Elshoff en Jeroen Grueter voor de sponsoren van onze vereniging en de Vrienden van Reiger Boys. Een avond waar na afloop verschillende contacten werden gelegd tussen sponsoren. Dit zou afgelopen jaar een vervolg hebben gekregen, echter wegens omstandigheden heeft dit niet kunnen plaats vinden. Inmiddels hebben we een datum. Vrijdagvond 19 mei aanstaande. Noteert u deze datum alvast in uw agenda. Media april ontvangt u van ons een persoonlijke uitnodiging.

IYT logoReiger Boys Internationaal Jeugd Toernooi
Op zaterdag 27 mei wordt weer het Reiger Boys Internationaal Jeugd Toernooi (International Youth Tournament) gehouden. Een toernooi met verschillende deelnemers uit binnen- en buitenland met zowel betaald voetbal organisaties (BVO) als amateur verenigingen. De sponsoren van voorgaande edities zullen wij binnenkort benaderen met de vernieuwde sponsoropties. Interesse om uw bedrijfsnaam aan dit grote evenement te verbinden? Laat het ons weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met sportieve groet,
Sponsorcommissie v.v. Reiger Boys

 

 

 

 

ING hoofdsponsorschap verlengdSinds 1 september 2014 heeft ING zich voor drie jaar met een intensief hoofdsponsorschap aan v.v. Reiger Boys verbonden. Reiger Boys was één van de amateurclubs in Nederland die uit bijna 800 aanmeldingen beloond werd met het sponsorschap. Met het sponsorprogramma wil de ING samen met de KNVB het amateurvoetbal in Nederland verder vooruit helpen. En dat krijgt een fantastisch vervolg! Reiger Boys heeft een verlenging van drie jaar van het intensief hoofdsponsorschap binnengehaald.

ranja logoSinds afgelopen weekend is op de deuren van de kleedkamers te lezen dat wij Ranja schenken. De enige echte Ranja die nu totaal vernieuwd is wordt tijdens de rust van jeugdwedstrijden geschonken dankzij sponsor Ranja BV (onderdeel van de Burg groep). Ranja is verfrist en er wordt louter sap van het fruit gebruikt. Er zijn vier heerlijke smaken in de winkel te koop waar geen kunstmatige zoetstoffen, conserveermiddelen en kleurstoffen aan zijn toegevoegd. Siroop zoals siroop bedoeld is. Kijk voor meer informatie of verkooppunten op www.ranjadrinks.nl

Appel notarissen logoTrots kunnen wij melden dat met ingang van dit seizoen Appel Notarissen hoofdsponsor is van de Reiger Boys F-pupillen en zal het logo van deze nieuwe sponsor op de wedstrijdshirts van de spelers uit deze leeftijdsgroep te zien zijn. Appel Notarissen is gevestigd in Obdam, bestaat al meer dan 70 jaar en kent verschillende specialisaties. Appel Notarissen zal zich binnenkort nader voorstellen. Kijk voor meer informatie op www.appelnotarissen.nl