Hoofdbanner site 2015 2016 NEW

Sponsor nieuws

20180514 184722Maandagavond 14 mei hebben de spelers van Reiger Boys Onder 10-3 en Onder 10-4 deelgenomen aan een clinic van Tribe Sports die aangeboden is door KPN vanwege de KPN Amateurvoetbal actie. Ze hebben genoten zoals op de foto's te zien is.

Doe jij al mee met de KPN Amateurvoetbal Actie? Ga snel naar www.kpn.com/amateurvoetbal en maak kans op een reis naar Oranje! Op www.kpn.com/amateurvoetbal staat meer informatie over deze prijs mochten hier vragen over komen.

Kijk voor meer foto's op onze FaceBook pagina

Met SponsorKliks kunt u nu zelf een financiële bijdrage leveren aan Reiger Boys, zonder dat het u een cent extra kost!

Reserveer een restaurant of bestel online eten via o.a. Thuisbezorgd en Reiger Boys ontvangt geld in de clubkas. Via de categorieën boven in het menu kunt u tevens bij diverse webwinkels als Wehkamp, Bol.com, Coolblue, Booking.com, Expedia en Zalando bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar Reiger Boys. En nogmaals, het kost u niets extra!

M170253 VISUAL AMATEURVOETBAL FACEBOOK 1200x620px V1 LR7Als officiële partner van de KNVB, heeft KPN in samenwerking met Reiger Boys een actie gelanceerd. Met deze actie krijg je tijdelijk de beste aanbieding voor FOX Sports Eredivisie en KPN, via jouw club.

En je steunt jouw club ook nog eens! Meedoen met de actie is mogelijk voor alle leden, supporters en volgers van deelnemende verenigingen.Word je een nieuwe KPN-abonnee of breid je je huidige KPN-abonnement uit met KPN-mobiel, dan ontvang je nu een Voetbalshop.nl-cadeaubon t.w.v. €100,-. Ben je al KPN-klant en kijk je al FOX Sports Eredivisie? Ook dan heeft KPN een mooi aanbod voor jou!

Ga naar www.kpn.com/amateurvoetbal en kijk welk aanbod het beste bij jou past.

IMG 1028Afgelopen zaterdag heeft McDonald’s restaurant Heerhugowaard samen met bijna 80 McDonald’s restaurants mee gedaan aan de Landelijke Opschoondag. De medewerkers van McDonald’s hebben samen met ruim 25 Reiger Boys jeugd spelers inclusief enkele ouders in de omgeving zwerfafval verzameld. Het resultaat was ruim acht volle vuilniszaken. De jeugd stond er versteld van wat mensen zoal laten rondslingeren. Na afloop kregen de spelers en ouders als dank een Happy Meal aangeboden.

mcd supporter van schoonAanstaande zaterdag 24 maart zullen spelers van Reiger Boys jeugdteams tijdens de Landelijke Opschoondag tussen 14:00 en 15:00 uur de omgeving van het McDonald’s filiaal in Heerhugowaard gaan opruimen.

Tijdens de Landelijke Opschoondag van Stichting Nederland Schoon vragen bedrijven, organisaties en gemeenten door het hele land aandacht voor zwerfafval, zo ook in Heerhugowaard. McDonald's heeft samen met Stichting Nederland Schoon onderzoek gedaan naar consumentengedrag en beperking van zwerfafval. „We kunnen op deze manier zorgen voor prullenbakken op strategische plekken op het terrein van alle McDonald's restaurants. Zo wordt het gasten zo makkelijk mogelijk gemaakt hun afval weg te gooien", aldus McDonald's.

Meer informatie over de samenwerking van McDonald's met Stichting Nederland Schoon is te vinden op mcdonalds.nl/meerweten 

Sponsorcommissie rb logoDe sponsorcommissie is recentelijk uitgebreid met twee enthousiaste vrijwilligers, nadat enkele hadden aangegeven het niet meer te kunnen combineren met andere werkzaamheden. De kans is dan ook groot dat nieuwe, maar ook bestaande sponsoren benaderd gaan worden door Astrid Bakker of Wil Verkooijen. Zij zijn inmiddels al druk bezig met het leggen van contacten voor o.a. het sponsoren van het aankomende jubileum, maar ook het Internationaal Jeugd Toernooi.

IMG 2064 1De sponsorloze geel-zwarte shirts waar Reiger Boys Zaalvoetbal dit seizoen haar wedstrijden in speelde zijn verleden tijd. De vrouwen van Reiger Boys treden vanaf vrijdag aan met strandrestaurant WOEST uit Callantsoog op het shirt. Die partij ondertekende zojuist een meerjarige verbintenis als hoofdsponsor van de zaalvoetbalafdeling van de club.

VR1 030318aDit weekend was voor Vrouwen 1 van Reiger Boys een voetbalvrij weekend. De dames hebben niet stil gezeten, maar een circuittraining afgelegd op de sportschool van aanvoerster Aaike Verschoor. Aaike is de trotse eigenaresse van Fit4lady. Ook de trainer en verzorger van het team moesten eraan geloven :)

Als je wilt trainen met persoonlijke coaching dan ben je bij Fit4lady aan het juiste adres. Fit4lady is de effectiefste sportschool voor vrouwen in Heerhugowaard.

Fitter, strakker, slanker? Bij FIT4LADY past SPORTEN wel in jouw LEVEN! www.fit4lady.nl

zuil 1 081217 zuil 2 081217

De sponsorzuilen bij de ingang van het complex zijn afgelopen week door Scholten reclame weer bijgewerkt. Alle nieuwe sponsoren staan er nu op.

 

Webshop logo site-kl

Logo Reiger Boys 70 jaar

Klik op het logo voor al het nieuws

Hoofdsponsor
Heren selectieING bank

Hoofdsponsor

Vrouwen selectie

Comfortable Sportcare zwart

Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13
McDonalds Alkmaar HHW kl nw

Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9

Appel notarissen logo
Kledingleverancier

jako-smp logo kl

Ster en subsponsors

SponsorKliks, gratis sponsoren!

facebook button