Wall of Fame

In de kantine hangen vanaf vandaag de shirts van voormalig Reiger Boys spelers die een overeenkomst hebben gesloten met een Betaald Voetbal Vereniging en hun debuut hebben gemaakt in het eerste team. De shirts van Wesley Hoedt (AZ shirt), Stefanie van der Gragt (Ajax shirt) en Jorn Berkhout (AZ shirt) hangen inmiddels. We zijn nog bezig om de shirts te verkrijgen van enkele andere spelers. Zodra we die hebben zullen ze worden ophangen.

toernooienAan de lijst van uittoernooien is het toernooi bij IJ.V.V. Stormvogels toegevoegd! Zij organiseren op zondag 29 augustus 2021 een toernooi voor de jeugd! Zijn er teams die in een bepaalde klasse spelen (zie lijst met dit toernooi erbij!) die belangstelling hebben om aan dit Toernooi mee te willen doen? Zo ja, zouden zij uiterlijk vrijdag 30 juli 2021 jullie aanmelding binnen willen hebben.

Hopelijk zie ik de aanmelding(en) op dit of een van de andere toernooien op de lijst tegemoet komen.

p/s De organisatie van IJ.V.V. Stormvogels vraagt of het team wat meedoet, een ‘eigen’ scheidsrechter of spelleider heeft en die wil meenemen. Is dit het geval, geef zijn naam op en de scheidsrechter of spelleider krijgt een lunch en 2 consumptie(s) als dank van IJ.V.V. Stormvogels.

Kijk hier voor een overzicht van de toernooien.

Kijk hier voor aanvullende informatie m.b.t. het aanmelden en klik hier om je team aan te melden.

Met vriendelijke en sportieve groet,
Koos Koster
Coördinator “Uit – toernooien”

rouwboeket 2Wij ontvingen het droevige bericht van het overlijden van Nico Verhulst, oud lid en bestuurslid wedstrijdzaken Heren van onze vereniging.

Nico was een echte verenigingsman en we zullen hem missen. Wij wensen Yvonne, Thorsten en Roberta, Manfred en Natalie, Volker, Chantal en Arjan, Marco en Annebeth, kleinkinderen en verdere familie veel sterkte met het verwerken van dit verlies.

Bestuur, leden en vrijwilligers van,
v.v. Reiger Boys

grensrechter"Je kan ook goed spelen, zonder een bal te raken". Kan jij je hierin vinden? Wij namelijk wel en zijn dan ook op zoek naar jou!

Zowel Reiger Boys vrouwen 1 als vrouwen 2 zijn op zoek naar een vlagger voor het seizoen 21/22. Vrouwen 1 komt uit in de landelijke hoofdklasse en vrouwen 2 speelt 2e klasse. We spelen altijd op zaterdag. Naast een gezellige en sportieve groep meiden, krijg je er een aantal stedentrips bij. Van Groningen tot Assen, we nemen je overal mee naartoe. Daarnaast krijg je niet te maken met een clubscheids, maar altijd met een bondsscheids (VR1). Zonder gemekker, dus erg lekker! Termen als promoveren en een derde helft zijn ons ook erg bekend, woorden die jij hopelijk ook kent?

Heb je interesse of zou je meer willen weten? Neem dan contact op met Junior Pourier (06 22529022).

vakantieHet bestuur van Reiger Boys wil alle vrijwilligers die zich afgelopen seizoen hebben ingezet bedanken! Ook in het afgelopen -bijzondere- seizoen hebben zo'n 300 vrijwilligers zich ingezet om daar waar mogelijk alles zo goed mogelijk door te laten gaan. Wij willen deze vrijwilligers dan ook enorm bedanken voor hun inzet. Zonder vrijwilligers geen vereniging en dus geen voetbal. Dus hierbij dank aan alle bestuursleden, coördinatoren, technisch coördinatoren, trainers van de voetbalschool, de mannen van kleding en materialen, scouts, trainers/coaches/begeleiders, leden van de activiteitencommissie, de kantinecommissie, de toernooicommissie en de sponsorcommissie, de mannen van de MOT, vrijwilligers van de ledenadministratie, de contributie-administratie, de verenigingsadministratie, de contractadministratie, het wedstrijdsecretariaat, kantine- en keukenpersoneel, de scheidsrechterscoördinator, de vrijwilliger die de VOG's aanvraagt, degene die de ontvangstdienst plant, de vertrouwenspersoon, de leden van de Gedragscodecommissie, het bestuur van de Vrienden van Reiger Boys, het bestuur van de VVE, vrijwilligers van de DEMO-shop en iedereen die we wellicht nog vergeten zijn.

Nogmaals dank en op naar een hopelijk normaal en mooi voetbalseizoen!

Met sportieve groet,
Bestuur v.v. Reiger Boys

rbnieuw2Reiger Boys verwelkomt komend seizoen weer een groot aantal nieuwe leden. Om goed geïnformeerd aan het nieuwe seizoen te beginnen organiseert Reiger Boys twee informatie-avonden voor (nieuwe) leden of hun ouders. Tijdens deze avonden zijn er diverse coördinatoren en bestuursleden aanwezig om meer te vertellen over de gang van zaken binnen de vereniging gedurende het seizoen. Deze bijeenkomsten vinden plaats op woensdag 1 september en maandag 6 september van 19.30 uur (inloop vanaf 19.15 uur) in de kantine van Reiger Boys en duren tot uiterlijk 20.30 uur. Om deel te nemen is het belangrijk om u aan te melden, dat kan via deze link tot uiterlijk 27 augustus aanstaande.

Uiteraard houden we ons aan de dan geldende Corona maatregelen.

Voor meer informatie kunt u ook terecht op onze site bij meest gestelde vragen (klik hier).

Fijne zomervakantie gewenst en graag tot in september!

Met sportieve groet,
Bestuur v.v. Reiger Boys

IMG 0810 IMG 0811

Terwijl de meeste leden en trainers al in de vakantiestand zijn geschakeld, zijn er nog verschillende vrijwilligers druk in de weer om alles weer in gereedheid te brengen voor het nieuwe seizoen. Zo zijn de sta tribune en duck-outs schoongemaakt, de ingenomen kleding wordt gecontrolleerd en eventueel aangevuld met shirts met nieuwe sponsoruitingen, de kleedkamers grondig schoongemaakt, de kantine weer in gereedheid gebracht en nog veel meer. Kortom voor de meeste niet zichtbaar maar het gebeurd wel.

Boottocht MOTOnder voortreffelijke omstandigheden met prachtig weer hebben de MOT medewerkers afgelopen woensdag onder het genot van een hapje en drankje een boottocht gemaakt via de Kraak bootverhuur en het Poldermuseum. Deze 1,5 uur durende vaartocht ging via de Hoornse Vaart langs het Waagplein en verder door de binnenstad van Alkmaar. Na de boottocht hebben we nog even nagepraat op het terras bij het Poldermuseum over de boottocht. En nogmaals het weer werkte mee volop zon.

Hartelijk dank namens de MOT voor de Vrienden en Reiger Boys voor deze fijne middag, we kunnen er weer een jaar tegenaan.

VOGReiger Boys neemt de omgang tussen trainers en begeleiders (maar ook andere vrijwilligers) met de jonge spelers erg serieus en vraagt daarbij om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Deze VOG dient iedere vrijwilliger (van 18 jaar en ouder) die met spelers in contact komt in te leveren. Voor het aanvragen en inleveren van de VOG gelden de volgende spelregels:

De vrijwilligers die in ieder geval een VOG moeten inleveren zijn:

 • trainers/coaches/begeleiders van kabouters t/m O19
 • leden activiteitencommissie
 • leden toernooicommissie
 • trainers voetbalschool
 • scheidsrechters
 • bestuursleden
 • coördinatoren
 • scheidsrechters coördinator
 • scheidsrechters begeleider
 • EHBO-er
 • vrijwilligers voetbaldag

Nicole 1 Sandra 1

De laatste twee vrijwilligers van de maand zijn afgelopen donderdag in het zonnetje gezet en thuis verrast. Nicole Nieuwboer is vrijwilliger van de maand juni. Nicole is sinds een paar jaar coördinator van de bovenbouw en sinds een paar maanden Hoofdcoördinator van de jeugd. Nicole doet dit met veel energie en enthousiasme en daar zijn we erg blij mee. Sandra Schrijvers is al 10 jaar aan Reiger Boys verbonden en ook al bijna zo lang als lid van de Gedrags Code Commissie van Reiger Boys. De leden van de Gedrags Code Commissie bemiddelen bij conflicten en incidenten. Wij danken Sandra voor haar geduld en professionaliteit in deze rol. De vrijwilligers van de maand ontvangen naast een bos bloemen ook een VVV bon van de Vrienden van Reiger Boys en € 25,-- op hun Reiger Boys Clubcard.

Wil je ook iemand nomineren voor vrijwilliger van de maand? Klik dan op deze link. Hier vind je ook een overzicht van vrijwilligers die al vrijwilliger van de maand zijn geweest.

Beiden nogmaals bedankt!
Bestuur v.v. Reiger Boys

Webshop logo site-klDemoshop is vanaf 4 september
weer elke zaterdag geopend
van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

vomar logo


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl