IMG 1293Zoals we al eerder schreven zijn de mannen van de MOT druk bezig met alllerlei werkzaamheden. Het schilderwerk is grotendeels achter de rug en de nieuwe hanglampen boven het bar gedeelte van de kantine hangen. Het ziet er gelijk een stuk gezelliger uit waren de eerste reacties.

Deze lampen zijn geleverd en deels gesponsord door Robin Messerschmidt van Prolumi smart lighting solutions. In de kantine volgen nog enkele andere werkzaamheden en als dat klaar is beginnen we aan de grote schoonmaak.

Zodra de kantine weer open is medio augustus / september kunnen we dit allemaal weer onder het genot van een hapje en drank komen bewonderen.

Jako balVolgende week is het zover! Op dinsdag 7 juli gaat de eerste groep van start.

De programma is als volgt:

Dinsdag

- Ochtend: 6 techniek oefeningen van 20 minuten
- Lunch
- Middag: activiteit 1: FIFA Skill games (op het veld) en activiteit 2: Voetbal wedstrijden

Woensdag

- Ochtend: 6 techniek oefeningen van 20 minuten
- Lunch
- Middag: Sport en spelactiviteiten

Donderdag

- Ochtend: 6 techniekoefeningen van 20 minuten
- Lunch
- Middag: Voetbal toernooi

trainingsmateriaalGeachte trainers en begeleiders,

Vanaf morgen moeten de materialen worden ingeleverd. Voor wie het nog niet in zijn of haar agenda heeft genoteerd, dit zijn de dagen en tijdstippen:

 • Dinsdag 30 juni 2020, tussen 19.00 – 20.30 uur de volgende teams: JO8/9 + kabouters
 • Woensdag 01 juli 2020, tussen 19.00 – 20.30 uur de volgende teams: JO10/11/12
 • Donderdag 02 juli 2020, tussen 19.00 – 20.30 uur de volgende teams: JO13/14/15
 • Dinsdag 07 juli 2020, tussen 19.00 – 20.30 uur de volgende teams: JO16//17/18/19
 • Woensdag 08 juli 2020, tussen 19.00 – 20.30 uur de volgende teams: MO-teams / overige senioren + Vrouwen-Heren selectie

Meer kun je lezen in het voorgaande bericht.

rbnieuw2Laatste update, eventuele wijzigingen worden niet meer via deze site gecommuniceerd: Het is inmiddels eind mei en zoals beloofd komen de nieuwe (voorlopige) teamindelingen eraan. Vanaf vandaag verschijnen deze op de site. Achter de schermen is door de coördinatoren een monsterklus gedraaid om samen met hoofdtrainers, Hoofd Jeugdopleiding en de scoutingcommissie de teamindeling te maken. Hierbij hebben we zoveel mogelijk proberen rekening te houden met speelsterkte, grootte van de teams, al dan niet bij vriendjes en proberen we teams daar waar mogelijk bij elkaar te houden. Daarnaast hebben we te maken met nieuwe trainers, nieuwe spelers en spelers die stoppen. In totaal delen we zo'n 800 kinderen in zo'n 55 à 60 teams.

Jako balWe hebben het verzoek gekregen of de jeugd onder 8 en 9 ook deel mag nemen aan de Vakantie Voetbalschool. Hier willen we graag gehoor aan geven. Vanaf nu is het dan ook mogelijk voor de jongere jeugd om zich aan te melden. Achter de schermen wordt door de gediplomeerde trainers nog hard gewerkt aan de inhoud van deze dagen. Dit programma verschijnt 29 juni op de site. Je zult -naast techniektraining en toernooivormen- ook werken aan jouw FIFA skills. En wist je al dat je een eigen trainingsbal krijgt en deze mag houden?

Dus heb je zin om deze zomer te voetballen? Je kan meer lezen en aanmelden op het voorgaande bericht (klik hier).

 

Riny Smidt 1Voetbalvereniging Reiger Boys is met Riny Smidt overeengekomen om komend seizoen 2020-2021 als hoofdtrainer Vrouwen selectie aan de slag te gaan.

Vrouwen 1 zal onder directe leiding staan van Riny die een flinke dosis ervaring naar onze vereniging meebrengt is onder andere werkzaam geweest bij Purmerend, vv Assendelft, Marken, Fortuna Wormerveer en recent Blokkers. Ook is hij 5 jaar scout geweest bij de KNVB. Riny is enorm enthousiast en kijkt erg uit naar komend seizoen.

IMG 1193De meeste leden denken dat er momenteel alleen maar trainingen op het complex zijn. Maar dit is juist de periode waar de mannen van de MOT hard werken om het complex in gereedheid te brengen voor het nieuwe seizoen.

De kleedkamers zijn allemaal schoon gemaakt en verschillende wanden die gebruikt zijn om schoenen tegen af te kloppen zijn weer voorzien van een nieuwe verflaag. Ook hebben de buitendeuren van de kantine en tussendeuren een nieuwe verfje gekregen.

In de kantine zijn tevens verschillende werkzaamheden. Zo zijn de inbouwspots boven de bar vervangen door nieuwe hanglampen waardoor het een stuk gezelliger wordt en er ook achter de bar wat meer licht beschikbaar is voor de medewerkers. Deze lampen komen nog uit de opbrengsten van Reiger Boys 70 jaar.

Jako balZoals eerder gemeld organiseert Reiger Boys deze zomervakantie de Vakantie Voetbalschool. Achter de schermen wordt door de gediplomeerde trainers hard gewerkt aan de inhoud van deze dagen. Zo zul je -naast techniektraining en toernooivormen- ook werken aan jouw FIFA skills. En wist je al dat je een eigen trainingsbal krijgt en deze mag houden? Dus heb je zin om deze zomer te voetballen? Lees dan snel verder voor meer informatie:

Krijg je geen genoeg van voetbal en wil je in de zomervakantie jouw voetbalvaardigheden verbeteren? Dan hebben we goed nieuws! Deze zomervakantie organiseert Reiger Boys de vakantie voetbalschool. Wat houdt het in:

 • op drie aaneengesloten dagen kun je voetbaltrainingen volgen bij Reiger Boys van 9.30 tot 16.00 uur (geen overnachting)
 • je krijgt training van gediplomeerde trainers
 • de trainingen worden afgewisseld met andere activiteiten
 • voor alledrie de dagen is eten, drinken en een lunch geregeld
 • je krijgt een eigen oefenbal die je mag houden
 • leeftijd: Onder 10 t/m O15 jongens en meiden
 • ook voor niet-leden, dus neem je neefjes/nichtjes en vrienden of vriendinnen mee. We proberen je in ieder geval bij een 1 vriend(in) in te delen.
 • data:
  • week 1: dinsdag 7 juli t/m donderdag 9 juli
  • week 2: dinsdag 14 juli t/m donderdag 16 juli
 • kosten € 85,- totaal voor 3 dagen inclusief activiteiten, eten/drinken/lunch en bal

Let op: er is per groep plaats voor maximaal 60 kinderen per week, dus vol=vol. Inschrijven kan nu via deze link.

Uiteraard houden we ons aan alle Coronamaatregelen die op dat moment gelden.

We zien je graag in de zomervakantie bij Reiger Boys!

Reiger Boys Voetbalschool en activiteitencommissie

rbnieuw2Het trainingsschema van het nieuwe seizoen 2020-2021 is bekend en kan HIER worden gedownload of bekeken.

Elk jaar is het een hele puzzel om het trainingsschema te maken. Zoveel mogelijk wordt rekening gehouden met wensen van trainers, ouders en spelers. Helaas is dit niet altijd mogelijk en daarvoor vragen wij uw begrip.

Meer informatie met betrekking tot de trainingen volgt zo spoedig mogelijk, denk aan de kleedkamer indeling en vanaf welke datum er weer getraind mag worden.

Voor vragen en opmerkingen verzoeken wij jullie contact op te nemen met de betreffende coördinatoren van de leeftijd waarin het team voetbalt. Alleen bij hoge uitzondering en mits de overige trainingen niet in het geding komen worden er nog wijzigingen in het schema aangebracht.

VOG verklaring omtrent gedragVoor diverse functies binnen Reiger Boys is het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) verplicht. Het gaat om de volgende functies:

 • trainers/coaches/begeleiders van kabouters t/m O19
 • leden activiteitencommissie
 • leden toernooicommissie
 • trainers voetbalschool
 • scheidsrechters
 • bestuursleden
 • coördinatoren
 • scheidsrechterscoördinator
 • scheidsrechtersbegeleider
 • EHBO-er
 • vrijwilligers Voetbaldag

Start je in het nieuwe seizoen in één van deze rollen? Vraag dan nu alvast jouw VOG aan via het aanvraagformulier (klik hier voor de link). Jouw aanvraag wordt dan gedaan en je ontvangt een bevestiginsmail met meer informatie. De kosten voor de aanvraag van de VOG betaalt Reiger Boys.

Heb je nog vragen? Mail dan naar vog@reigerboys.nl

Hoofdsponsor
Heren selectieING bank
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden
Logo SINA

Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13
McDonalds Alkmaar HHW kl nw

Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw
Kledingleverancier

jako-smp logo kl

Ster en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl