Hoofdbanner site 2015 2016 NEW

0001Met het aanstellen van twee nieuwe trainers Raymond Huisman (Heren 1) en Tom Boukes (Heren 2) wil het bestuur van Reiger Boys aangeven dat de ambitie hoog is voor het seizoen 2018-2019. Maar liefst negen jeugdspelers zullen gaan aansluiten bij de grote selectie. Dat er in de nieuwe selectie veel eigen opgeleide spelers zitten geeft veel vertrouwen voor de toekomst.

rbnieuw2Vanaf maandag 18 juni vindt er onderhoud plaats aan de grasvelden en de kleedkamers. Het kunstgras veld is nog wel beschikbaar, alleen op aanvraag via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Er kan dus getraind worden, maar men heeft dan niet de beschikking over een kleedkamer. Het trainingsschema is niet meer geldig.

RB 019 kampioen 120618Afgelopen zaterdag 9 juni, was het dan eindelijk zover, de wedstrijd tegen concurrent Dirkshorn O19-1. Deze wedstrijd was al eens verplaatst maar ging nu eindelijk gespeeld worden. Het was voor Reiger Boys O19-1 zaak om niet te verliezen want deze twee teams stonden precies gelijk in punten maar Reiger Boys O19-1 had een veel beter doelsaldo. Meteen van het begin lieten onze jongens zien dat zij graag wilde winnen en met goed georganiseerd voetbal werden er aanvallen opgezet zonder dat Dirkshorn gevaarlijk werd.

rbnieuw2Aan de leden en ouders van de leden,

Tijdens de extra gehouden ledenvergadering op 31 mei 2018 zijn er een aantal besluiten genomen, die zijn terug te vinden op de website in het artikel Extra Algemene Leden Vergadering (klik hier). In deze besluiten hebben de meeste veranderingen betrekking op de wijzigingen in de contributie en ook in het vrijwilligersprotocol.

bokaal halcupMorgen vanaf 09:30 uur strijden ca. 800 jeugdspelers mee vanuit de regio bij Reiger Boys om voor hun vereniging punten te verdienen om de HAL Cup te winnen! Bij Reiger Boys zijn de Mini’s, Kabouters, O10, O11 en O12 actief verdeeld over 21 poules. Deze  800 spelers spelen tegelijkertijd met andere leeftijdsgroepen, ca. 900 spelers die bij Kolping Boys actief zijn. Vanuit alle uitslagen die op beide complexen verspeeld worden zal een regionale CLUB WINNAAR bekend worden.

Webshop logo site-kl

Logo Reiger Boys 70 jaar

Klik op het logo voor al het nieuws

Hoofdsponsor
Heren selectieING bank

Hoofdsponsor

Vrouwen selectie

Comfortable Sportcare zwart

Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13
McDonalds Alkmaar HHW kl nw

Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9

Appel notarissen logo
Kledingleverancier

jako-smp logo kl

Ster en subsponsors

SponsorKliks, gratis sponsoren!

facebook button