Voetballogo Vrienden van RBZaterdag 16 oktober konden er weer 4 nieuwe Vrienden bijgeschreven worden. Zonder aarzelen meldden zich de volgende Vrienden aan: Eric de Hart, Simone van der Kraan, Norman Talma en Ad Jongepier. Natuurlijk zullen hun namen ook een plaatsje krijgen in de vitrine in de kantine.

De “Vrienden” zijn jarig!
Dit jaar bestaan de “Vrienden van Reiger Boys” 25 jaar. Al die jaren hebben de Vrienden de club gesteund met vele, vele acties. Veel is er voor de jeugd gedaan, de MOT-onderhoudsploeg, de toernooien, de aankleding van de kantine, enzovoort. En net als afgelopen zaterdag ontvangen alle vrijwilligers-van-de-maand een cadeaubon van De Vrienden.

We willen weer naar de 100!
In de Vrienden-vitrine is nog genoeg ruimte voor nieuwe Vrienden. Wil je daar ook je naam in hebben? Doen! Je kunt je eenvoudig aanmelden bij de Vrienden door een mailtje te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Het zou heel mooi zijn als ook onze wat jongere leden zich aanmelden. Kom op, selectiespelers van vrouwen en mannen, en andere teams, laat je niet kennen en meld je aan.

Vrijdag 10 december: Vriendenavond en businessclub
Op 10 december vieren de Vrienden het 25-jarig bestaan, samen met de leden van de businessclub (20-jarig bestaan) Alle Vrienden + partner krijgen daarvoor een uitnodiging. De voorbereiding voor de avond zijn in volle gang.

BBQ 151021A BBQ 151021B

Afgelopen vrijdag was de laatste van de vier Vomar Jeugd BBQ’s. Dit keer was de beurt aan JO15 t/m JO19. Wederom een supergezellige BBQ met genoeg te eten en veel deelnemers! De 300 kipkluifjes die Vomar bij de eerste barbecue had gesponsord (en over waren), hebben we zaterdagmiddag tijdens de wedstrijd van Heren1 aan de supporters uitgedeeld!

Vrijwilligers weer ontzettend bedankt voor alle hulp!

Met vriendelijke groet,
Simone van der Kraan
Activiteitencoördinator

#Vomar #ReigerBoys #VomarJeugdBBQ

AZ 171021A
AZ 171021B

Samen met Reiger Boys naar AZ – Utrecht op zondag 17 oktober was een groot succes! We waren met 335 supporters getuige van een fantastische wedstrijd welke AZ met 5-1 heeft gewonnen! AZ sponsort ons met deze actie € 1 per verkocht kaartje en heeft ons dus € 335 opgeleverd.

Met vriendelijke groet,
Simone van der Kraan
Activiteitencoördinator

IMG 1343 lr IMG 1347 lr IMG 1353 lr IMG 1357 lr

Afgelopen zaterdag zijn er maar liefst 4 vrijwilligers in het zonnetje gezet. Voor de maand augustus was dat Jacob Jan Deen. Hij is al jaren betrokken bij de vereniging, eerst als trainer en de laatste jaren als scheidsrechter. Jacob Jan heeft tijdens de lockdown iedere week oefenwedstrijden gefloten, waar de betrokken teams erg blij mee waren. Voor de maand september was dat Carlo Sanna. Carlo is al vanaf de kabouters trainer en daarnaast ook lid van de scoutingscommissie, de kascommissie en beheerder van het spelervolgsysteem van Reiger Boys. Jack Wezepoel is vrijwilliger van de maand oktober. Jack is al meer dan 25 jaar betrokken bij Reiger Boys, de laatste jaren vooral als lid van de MOT, scheidsrechter, begeleider van stagiaires en jonge scheidsrechter en als beheerder van Sportlink. Jeffrey Dekker is vrijwilliger van de maand november. Jeffrey is al 8 jaar betrokken bij de Heren 1 als vlagger en teammanager. Alle vrijwilligers kregen bloemen, een VVV bon van de Vrienden van Reiger Boys en 25 euro op hun clubcard gestort.

Jacob Jan, Carlo, Jack en Jeffrey, bedankt voor jullie inzet!
Bestuur v.v. Reiger Boys

P.s. Wil je alvast je stem uitbrengen voor de volgende vrijwilligers? Doe dat dan hier.

RB Vomar clubcards collectieDe afgelopen week hebben verschillende leden een nieuwe Reiger Boys clubcard opgehaald. Vele hebben al het verzoek ingestuurd om het saldo van de oude over te zetten naar de nieuwe kaart. Echter gezien het aantal vragen die wij gisteren ontvingen toch nog even in het kort wat je moet doen nadat je de nieuwe clubcard hebt opgehaald.

Ik heb al een oude Reiger Boys clubcard:

  • Stuur de gegevens van je oude en nieuwe clubcard op via deze link. Klik hier.
  • Binnen enkele dagen worden je gegevens omgezet en je ontvang 5 euro kado.

Dit is mijn eerste Reiger Boys clubcard:

  • Ga naar www.mijnkniponline.nl.
  • U kiest voor de knop “Uw kaart registreren”, linksonder.
  • Nu komt u in een veld waar u zowel het pasnummer als de CVC-code invult. Heeft u dit gedaan, druk dan op “Registreren”. Nu kunt u al uw gegevens invullen. Wanneer u al uw gegevens heeft ingevuld drukt u op “Opslaan”.
  • Per mail ontvangt u een bericht dat moet worden bevestigd. Indien u deze mail niet ontvangt, stuur dan een mail met uw naam, e-mail adres en pasnummer aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. waarin u vraagt om verzending van uw inloggegevens.
  • Voor je met de Reiger Boys clubcard kan betalen, dien je de Reiger Boys clubcard te activeren door deze op te waarderen met een saldo. Je Reiger Boys clubcard is gereed voor gebruik zodra er saldo op staat.

corona QR code checkNet zoals afgelopen weken wordt u ook vandaag in de kantine ook weer gecontrolleerd op het in bezit hebben en kunnen tonen van de Corona QR code. Een maatregel die door de overheid is ingesteld.

Wij danken onze bezoekers alvast voor de medewerking.

toernooienHallo,

Er mag weer gevoetbald worden en dus ook weer toernooien georganiseerd worden! Ik heb al wat toernooien ontvangen en dit in het eerste overzicht gezet.

Maar als er coaches van bijvoorbeeld selecties zijn, die eventueel naar het buitenland willen voor een toernooi. Die trainers/coaches kunnen mij een mailtje sturen zodat ik de buitenlandse toernooien kan doorsturen! Heb Toernooien in België, Duitsland en Italië……. tot nu toe in de aanbieding!

Hopelijk mag ik de aanmeldingen voor uittoernooien weer tegemoet zien……

Kijk hier voor een overzicht van de toernooien.

Kijk hier voor aanvullende informatie m.b.t. het aanmelden en klik hier om je team aan te melden.

Met vriendelijke en sportieve groet,
Koos Koster
Coördinator “Uit – toernooien”

VOETBALDAG

We zijn een beetje laat, maar deze herfstvakantie organiseert Reiger Boys weer een voetbaldag. Deze vindt plaats op woensdag 20 oktober en is voor voetbalfans van O8 t/m O12. Tussen 9.15 uur en 15.30 uur kunnen de voetbalfans zich op het Reiger Boys compex weer prima vermaken! In de ochtend staan er diverse leuke activiteiten op de planning en in de middag een toernooi (speel je voor Ajax of voor Barcelona?).

Uiteraard wordt er voor een lunch, limonade, cake en fruit gezorgd en zijn er weer leuke prijzen te winnen! Om je in te schrijven hoef je geen lid te zijn van Reiger Boys.

De kosten voor deze voetbaldag zijn € 17,50 in plaats van de reguliere € 20 omdat de organisatie dit keer een beetje op zich heeft laten wachten. Dus schrijf jezelf en je vriendjes/vriendinnetjes snel in! Inschrijven is helaas niet meer mogelijk.

Wil je een impressie van een vorige voetbaldag? Bekijk dan hier de foto’s.

Organisatie voetbaldag
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

kantinedienstBeste jeugd,

Reiger Boys heeft je hulp nodig. Kom jij ons kantineteam versterken en help jij af en toe mee achter de bar of in de keuken? Vrijwilligerswerk in de kantine van je eigen club is leuk en gezellig en een gratis snack en drankje horen daar ook bij!

Op donderdagavond 28 oktober om 19.30 uur nodigen wij je uit aanwezig te zijn bij ons kantinecrew overleg & info avond.

Van 19.45 uur tot -20.30 uur informeren wij jullie over het reilen en zeilen van de kantine. Je kunt die avond meepraten over jouw ideeën en natuurlijk horen we graag of er punten zijn waar wij als commissie verder mee aan de slag kunnen. Aansluitend zullen we de werkwijze van de keuken en bar met elkaar doornemen en kunnen we onder het genot van een drankje en hapje (door onszelf getapt en gebakken) bijpraten.

Ben jij erbij? Stuur ons een bericht via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en heb je vragen of punten om te bespreken, dan horen we dat graag! Tot de 28e

We zoeken uitbreiding van ons vrijwilligersteam Weet jij nog mensen die graag mee willen helpen in de kantine, neem deze dan mee de 28e en stuur ons even vooraf bericht.

Tot dan!
De kantinecommissie

Vomar club is koning

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl