Hoofdbanner site jubileum

Abe Stam 1Afgelopen zondag is er op het AFAS Trainingscomplex de dertiende editie van het AZ Voetbalschool in de Regio Toernooi georganiseerd. De verschillende regionale voetbalscholen hebben onderling gestreden om de felbegeerde bokaal.

Abe Stam, speler Reiger Boys JO13-2007-1 die sinds januari 2018 ook meetraint bij AZ Voetbalschool, is met zijn team (AZ Voetbalschool Alkmaar) kampioen geworden!

Wij zijn ook enorm trots op Abe en wensen hem nogmaals heel veel succes op de AZ Voetbalschool!

Reiger Boys JO13 2007 1 AFC 34 JO13 2007 1 13Afgelopen zaterdag won Reiger Boys JO13-2007-1 thuis met 3-1 van AFC 34 13-2007-1. We spraken trainer Nick van Duijn na afloop.

Gefeliciteerd! Hoe kijk je terug op de wedstrijd?

“We begonnen onwijs scherp tegen AFC'34 en de eerste 10 à 20 minuten waren we de bovenliggende ploeg en scoorden we ook. Daarna zakte het allemaal iets in en raakten we iets uit concentratie en scoorde AFC'34 de gelijkmaker.

zaal 191018Heerhugowaard en Hoorn zijn al jarenlang misschien wel de twee grootste zaalvoetbalsteden van Nederland. Heb je bij de mannen FC Marlene tegen Hovocubo als derby bij de vrouwen is de enige echte derby van Noord-Holland die tussen Reiger Boys/Woest en Hovocubo.

Beide ploegen zijn prima onderweg in de competitie. Pakte Reiger Boys / Woest 6 punten uit 4 wedstrijden en won afgelopen weekend van Avanti / ophetwad.nl daar deed Hovocubo het nog iets beter met 9 punten uit 4 wedstrijden.

scheidsrechter appEen nieuw seizoen, met een nieuwe wedstrijdvorm: de pupillen O11 en O12 maken dit seizoen kennis met 8 tegen 8. Voor alle pupillenscheidsrechters betekent dit dat ze te maken krijgen met nieuwe spelregels, zoals andere veldafmetingen, geen inworp maar indribbelen en invoering van time-outs.

Om pupillenscheidsrechters zo goed mogelijk op deze wijzigingen voor te bereiden is de KNVB-app Het Nieuwe Fluiten volledig geüpdate. In het Handboek van de app vind je alle spelregels, rituelen en afspraken terug, die gelden binnen 6 tegen 6 én 8 tegen 8. Het Nieuwe Fluiten is gratis te downloaden in de App Store voor iOS en Android.

https://www.knvb.nl/nieuws/assist-scheidsrechters/assist-scheidsrechters/50226/nieuwe-spelregels-bereid

rbnieuw2Een aantal van de leden heeft op dit moment de contributie helaas nog niet (volledig) voldaan. Het bestuur heeft besloten om conform het contributiereglement een speelverbod in te stellen per:

  • 1 november voor de leden welke niets hebben betaald en/of voor deze datum geen regeling hebben getroffen met de contributie administrateur;
  • 15 november voor leden welke geen kledingbijdrage, vrijwilligersbijdrage en/of selectietoeslag, etc. hebben betaald dan wel voor deze datum geen regeling hebben getroffen met de contributie administrateur.

van Muijen betonbouw schermWij zijn trots te mogen melden dat ook voor de komende drie seizoenen Van Muijen Betonbouw uit Obdam zich heeft verbonden aan v.v. Reiger Boys als stersponsor. Afgelopen week is de overeenkomst getekend met als onderdeel ruim 19 meter reclamebord langs het kunstgras (hoofd)veld, 32 meter langs het ministadion en vermeldingen op de sponsorzuil, schermen en website. Tevens is van Muijen Betonbouw teamsponsor van Reiger Boys Onder 9-1 en 9-2 en zichtbaar met logo op de wedstrijdshirts en trainingspakken.

foto Cees KwintOp 5 oktober is op 71-jarige leeftijd Cees Kwint overleden. Cees is tot eind 1990 interim voorzitter geweest tot uiteindelijk Henk Aaldring door de leden werd verkozen. Cees is daarna verhuisd naar het Oosten van het land. De laatste jaren kwam Cees nog geregeld op de nieuwjaarslunch en -receptie en bezocht daarnaast nog af en toe een wedstrijd. In Cees verliezen we een zeer sympathiek, warm mens maar vooral een echte Bourgondiër. Voor eventuele belangstellenden: de crematieplechtigheid vindt plaats op zaterdag 13 oktober om 13.30 uur in de aula van crematorium Slingerbos 15 te Ede Gld.

Namens het Bestuur v.v. Reiger Boys

ontvangstdienst 061018aNaast een gezonde dosis ambitie heeft onze vereniging ook een sociale functie. Hierbij zijn vrijwilligers onmisbaar. Daarom heeft het bestuur het verzoek bij alle selectie teams neergelegd om bij toerbeurt twee spelers(ter)(s) de ontvangstdienst te laten vervullen bij de club.

De staf van de Vrouwen selectie heeft afgelopen zaterdag de spits afgebeten. Speelsters Michelle Knopp en Shanice de Mees waren afgelopen zaterdag aanwezig om ervoor te zorgen dat alle werkzaamheden konden worden uitgevoerd. Meiden, hiervoor dank van alle spelers en scheidsrechters die jullie beiden in de ochtenduren hebben verzorgt.

grote club actie nwOp zaterdag 15 september 2018 zijn wij gestart met de Grote Clubactie. Zaterdag 27 oktober aanstaande is de laatste mogelijkheid om je lotenboekje in te leveren. In de ontvangstruimte op de begane grond staat de inzameldoos.

Meer informatie?
Kijk hiervoor op de website van de Grote Clubactie of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webshop logo site-kl

Logo Reiger Boys 70 jaar

Klik op het logo voor al het nieuws

Hoofdsponsor
Heren selectieING bank
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie
Comfortable Sportcare zwart

Hoofdsponsor
Zaalvoetbal
logo woest callantsoog
Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13
McDonalds Alkmaar HHW kl nw

Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw
Kledingleverancier

jako-smp logo kl

Ster en subsponsors

SponsorKliks, gratis sponsoren!

facebook button