Sponsorcommissie rb logoVorige week zijn we gestart met het wekelijks onder de aandacht brengen van onze sponsoren. Speciaal voor die bedrijven die het moeilijk hebben vanwege de huidige Corona maatregelen.

Vandaag de tweede reeks waarvan er enkele bedrijven bij zijn die al geruime tijd hun deuren hebben moeten sluiten. Kijk als lid wat je voor deze partijen kan doen. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van de online bestelmogelijkheden en bezorging of afhaalservice.

Daarom nogmaals vragen wij aan onze leden om eens te denken aan onze sponsoren. Zonder ons redden zij het niet en wij niet zonder hun.

onze sponsoren uitgelicht week 2

 

rbnieuw2Beste leden, ouders, verzorgers, trainers/begeleiders en vrijwilligers,

Het ziet er -na aanleiding van de deze week gehouden persconferentie- naar uit dat er aanvullende maatregelen worden getroffen in aanvulling op de lockdown. Deze duren tot minimaal dinsdag 9 februari. Hieronder valt hoogstwaarschijnlijk een avondklok vanaf 20:30 uur vanaf aanstaand weekend.

Een invoering van een avondklok heeft impact op het trainingsschema. We gaan de behoeften van de teams die na 20:00 spelen inventariseren en in overleg zoeken naar mogelijkheden. Het kan zijn dat er teams minder vaak of korter kunnen trainen en/of op andere dag cq tijdstip.

Zodra er meer bekend is en er een definitief besluit is genomen door het kabinet informeren we jullie nader.

Met sportieve groet,
Het bestuur
v.v. Reiger Boys

de fysioterapeut IMG 0175

Het lijkt erop dat er momenteel weinig te doen is voor de MOT maar niets is minder waar. Welliswaar hoeven er geen kleedkamers en gangen te worden schoongemaakt maar blijven er voldoende klusjes over. Zo worden bijvoorbeeld de binnenwerken van de toiletten vervangen zodat ze weer 20 jaar mee kunnen.

Ook worden nieuwe reclameborden geplaatst zoals die van de Fysiotherapeut en bestaande schoongemaakt met de hoge drukspuit. Op de bovenstaande foto zien we Piet Weeland in actie in het mini stadion.

Tom Boukes 4 lowVoetbalvereniging Reiger Boys is met hoofdtrainer Tom Boukes overeengekomen dat zij na dit lopende seizoen wederom een seizoen verder gaan met elkaar.

Het bestuur van de zaterdag derdeklasser heeft aangegeven dat ondanks de Coronacrisis en er niet gevoetbald kan worden ze al bezig zijn met de invulling van volgend seizoen en blij zijn met het aanblijven van Tom als hoofdtrainer.

Boukes zegt dat het door de Corona crisis een vreemd seizoen is geworden waardoor we niet de wedstrijden hebben kunnen spelen helaas en een vervolg of herstart ook nog niet duidelijk is. De organisatie staat als een huis en de sfeer binnen de selectie is erg goed, de trainingsopkomsten zijn dan ook erg hoog. Ook blijven de stafleden volgend seizoen aangesloten binnen de herenselectie.

Met sportieve groet,
Bestuur Reiger Boys

Sponsorcommissie rb logoDe wereldwijde pandemie heeft de nodige impact op ons allemaal. Op ons als individu want we kunnen bijvoorbeeld niet meer naar een wedstrijd komen kijken, een broodje bal eten in de kantine of na afloop van de wedstrijd even lekker bijpraten onder het genot van een versnapering.

Voor ons als vereniging heeft het ook de nodige effecten. De kantine is vorig seizoen al een tijdje gesloten geweest en nu al bijna twee maanden. Gezien de kantine een aanzienlijke bron is van inkomsten zal het bestuur maatregelen moeten treffen om het tekort op te vangen.

Gelukkig hebben we een grote groep bedrijven die ons als vereniging sponseren waardoor wij nog steeds de gelegenheid hebben om bijvoorbeeld het complex te onderhouden of trainingen te verzorgen voor onze teams.

Veel van deze partijen hebben het moeilijk gezien hun deuren tijdelijk of deels gesloten zijn. Om iets terug te kunnen doen richting deze bedrijven zullen we de komende weken op onze website en FaceBook pagina deze bedrijven (in willekeurige volgorde) uitlichten. Daarbij vragen wij aan onze leden om eens te denken aan onze sponsoren. Zonder ons redden zij het niet en wij niet zonder hun.

sponsoren uitgelicht week 1

 

rbnieuw2Beste leden, ouders, verzorgers, trainers/begeleiders en vrijwilligers,

Als gevolg van de aangekondige verlenging van de lockdown tijdens de persconferentie van gisteravond dinsdag 12 januari moeten we helaas concluderen dat tot minimaal dinsdag 9 februari er niets zal veranderen en er alleen op beperkte schaal trainingen en oefenwedstrijden mogelijk zijn.

Wij vragen u nogmaals dringend voor u of uw kind:

  • Bij klachten blijf thuis.
  • Blijf de gehele periode in quarantaine indien van toepassing.
  • Indien u of uw kind in quarantaine zit kom absoluut niet op ons terrein.
  • In geval van vragen richt je tot de Corona coördinatoren (Dick, Stefanie, Rick en/of Wil).
  • Trainers bepalen of de trainingen en wedstrijden doorgang kunnen blijven vinden.
  • Het is alleen toegestaan om te trainen en wedstrijden te spelen op de overeengekomen tijdssloten.
  • Het dragen van een mondkapje in het clubgebouw is niet verplicht doch wordt wel door ons dringend geadviseerd.
  • Laten we om elkaars gezondheid blijven denken.

Met sportieve groet,
Het bestuur
v.v. Reiger Boys

Webshop logo site-klDemoshop is de komende
periode gesloten.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en worden
dan bij u thuisbezorgd.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl