CCE 000062 005Wist u dat het dit seizoen 30 jaar terug is dat onze Vrouwen 1 kampioen werd? Wie herkent wie nog op deze foto? Met het oog op ons jubileum, op 6 juli 2018 bestaan wij 70 jaar, zijn wij nog altijd op zoek op naar oude foto's, krantenknipsels etc. om zo een mooi online jubileumalbum te maken. Wij hebben inmiddels een mooie verzameling, maar er kan uiteraard altijd meer bij.

Stuur de foto's door naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

voetbaldag fifa 270218

We hadden het beloofd en met het koude weer komt het goed uit: op de voetbaldag aanstaande dinsdag 27 februari kun je meedoen aan een heus FIFA18 knock-out toernooi. Dus naast het buitentoernooi, onderdelen om je voetbalskills te verbeteren en een voetbalquiz kun je ook laten zien wat je op FIFA18 kan. Onder leiding van Kees de Jong van www.sportvermaak.nl ga je een heus E-toernooi spelen. Het wordt weer een leuke, uitdagende voetbaldag!

Dus doe nog mee en meld je aan via deze link

Halcup 2018In november 2017 zijn Reiger Boys en Kolping Boys een unieke samenwerking aangegaan door het opzetten van de HAL-cup. De HAL-cup is een toernooi voor de jeugd in diverse leeftijdscategoriën, verspreid over meerdere speeldagen en verenigingen vanuit het HAL-gebied. Overigens kunnen verenigingen buiten het HAL-gebied ook deelnemen aan dit toernooi Deze deelnemers zijn alleen uitgesloten van deelname aan de strijd om de HAL wisselbokaal. De deelnemers van buiten het HAL-gebied strijden wel mee om de prijzen voor de verschillende.

Keezen 140418

Voor deze laatste Keezavond van dit seizoen hebben wij gekozen het een keer op zaterdag te organiseren. 14 April gaan we (zoals gebruikelijk) om 20.00 van start. Bent U al in de middag (na het voetballen of supporten) in de kantine maar wilt U s'avonds óók Keezen? Dan kunt U gewoon lekker blijven eten! Voor slechts €7,50 zorgen wij dat er rond 18.30 uur een lekkere maaltijd voor U klaar staat.

Aanmelden kan hier.

rbnieuw2Via dit bericht willen wij u, als bestuur van v.v. Reiger Boys, op de hoogte brengen van het feit dat wij, als club, genoodzaakt zijn de samenwerking met hoofdtrainer Cor Smit per direct te beëindigen.

Hier ligt een onoverbrugbaar verstoorde werkrelatie aan ten grondslag. Meerdere gesprekken hebben daarin helaas geen verandering gebracht. Voor de korte termijn, tot einde seizoen, zullen wij een tijdelijke oplossing gaan creëren. v.v. Reiger Boys gaat voor het nieuwe seizoen op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer.

De inhaalrace is begonnen! In een zeer belangrijke wedstrijd tegen een directe concurrent hebben we gelijk goede zaken gedaan. In een wervelende eerste helft namen wij direct het heft in handen en na een paar gemiste enorme kansen schoot Robin met een prachtig schot van een metertje of twintig ons op voorsprong. De beer was los en het ging lopen als een trein met als resultaat een 6-0 voorsprong met rust door goals van o.a. Michel, Dave en Martijn.

Reiger Boys VR1 SteDoCo VR1 13Vandaag stond de thuiswedstrijd tegen SteDoCo op het programma. Uit in Hoornaar werd dit affiche door ons met 1-0 nipt gewonnen en op de ranglijst hadden wij beide 15 punten, dus het beloofde spannend te worden. Na een prima voorbereiding in de winterstop waarin onder andere topklasser RCL met 4-1 werd verslagen, eindigde de wedstrijd tegen Rijnvogels vorige week in een grote teleurstelling (4-2 verlies). Natuurlijk speelden “omstandigheden” hier een rol, maar daar hebben wij nu eenmaal mee te maken deze weken, en dus zou het vandaag – zonder excuus – gewoon beter moeten.

MO17 1 170218Vandaag stond de “clash” tussen Reiger Boys MO17-1 (kampioen Hoofdklasse A) en Sporting ‘70 MO17-1 (kampioen Hoofdklasse op het programma. Na het onnodige puntenverlies tegen Maarssen (1-1) en de overwinning van Sporting ‘70 op Buitenveldert (3-1) van afgelopen week, lag de druk bij ons. Zonder Stacey, Lieke, Sydney en Shanice, maar met Kim van den Akker, werd er om 12.30 uur afgetrapt op sportpark “de Wending”.

voetbaldag 270218 cNog bijna een week en de tweede Reiger Boys voetbaldag gaat van start. Totaal zijn er al ca. 70 kinderen die zich hebben aangemeld en er zijn nog enkele plekken beschikbaar. Wil jij ook verschillende voetbalactiviteiten doen tijdens de schoolvakantie zoals een toernooi, een voetbalquiz en zelfs een FIFA competitie in de kantine? Meld je dan snel aan via deze link.

We zoeken ook nog enkele vrijwilligers. Denk aan: helpen lunch klaar te maken (2 uurtjes), meelopen met een groepje kinderen naar de verschillende voetbalonderdelen (dag of dagdeel) of bij een voetbalonderdeel staan (dag of dagdeel). Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen met Stefanie Hoogland 06-41918186.