Reiger Boys Kabouters 5De jongste jeugd van Reiger Boys is met ingang van dit seizoen compleet in het nieuw gestoken door Keukensale.com te Heerhugowaard. Het bedrijf sponsort voor de komende drie seizoenen niet alleen de kabouters (zie foto) maar ook de onder 8 en onder 9 teams van de Heerhugowaardse voetbalvereniging.

Voor Sander van der Meij van Keukensale.com was de sponsoring een logische zaak. 'Mijn zoon zit bij de kabouters en het is gewoon schitterend om die gastjes elke zondag bezig te zien.'

 

De kabouters van Reiger Boys trainen elke zondagochtend om 10.00 uur onder leiding van een groep enthousiaste begeleiders. Uiteraard is nieuwe aanwas altijd welkom. Een ieder kan op zondag komen kijken om vrijblijvend mee te trainen of contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Naast de kabouters spelen er dit seizoen ook veertien teams in de leeftijdscategorie O8/O9 in de nieuwe tenues van Keukensale.com. Deze teams komen elke zaterdag in actie.

Bron: www.heerhugowaardsdagblad.nl

Reiger Boys Kabouters 6

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

Logo SINA


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

McDonalds Alkmaar HHW kl nw


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl