still ING commercial tunnel tcm162 152741ING start het nieuwe voetbalseizoen met een motivatiespeech voor het hele Nederlandse voetbal. Met deze speech, onder meer in de vorm van een nieuwe commercial, wil de bank een positief signaal afgeven voor de toekomst van het Nederlandse voetbal onder het mom van: ‘Hup, samen naar buiten nu. Niet opgeven. Lekker voetballen.’

Onze vereniging heeft met veel plezier meegewerkt aan de nieuwe voetbalcommercial van onze sponsor ING. Aanstaande zondag op tv na Studio Sport Eredivisie!

Bekijk hier de commercial

“We hebben een wat mindere periode achter de rug met het Nederlandse voetbal, maar ondanks dat hebben we het volste vertrouwen in de toekomst. We kijken samen met de KNVB met een positieve blik vooruit, vooral ook geïnspireerd door de recente successen rondom de OranjeLeeuwinnen en Oranje Onder-17; beide Europees kampioen! En wat te denken van de ontelbare en enthousiaste vrijwilligers die wekelijks actief zijn bij hun amateurvereniging, de meer dan één miljoen KNVB leden die wekelijks met plezier voetballen bij hun club en samen de basis vormen voor toekomstige successen”, aldus Steven Sedee, manager sportsponsoring ING Nederland.

“Natuurlijk zijn prestaties belangrijk, zeker in de top, maar het gaat ook om het plezier in het spel. Dat is de reden waarom zoveel mensen in Nederland iets met voetbal hebben, daar moeten we ons ook op blijven focussen”, aldus Sedee. “Met de speech richten we ons niet op één elftal, maar op het hele Nederlandse voetbal. Als start van het nieuwe voetbalseizoen, vol met kansen en vol met mogelijkheden.”

Samen het Nederlandse voetbal verder helpen
ING is sinds 1996 sponsor van de KNVB en het Nederlands elftal. In 2010 werd de bank hoofdsponsor en heeft zich tot en met 2022 verbonden aan de KNVB en het Nederlandse voetbal. Een duurzaam partnerschap als dat van de KNVB en ING biedt een stabiele basis om het (amateur)voetbal in Nederland te organiseren, verder te ontwikkelen en vooruit te helpen. Als hoofdsponsor van de KNVB ondersteunt ING Oranje en de OranjeLeeuwinnen, het Nederlandse amateurvoetbal, G-voetbal en het meisjesvoetbal. Behalve van de KNVB is ING ook sponsor van bijna 500 amateurverenigingen.