A7408159Het eerste weekend van juni staat weer in het teken van voetbal en gezelligheid bij vv Reiger Boys, want dan wordt alweer de derde editie van het Vomar Jeugdtoernooi gehouden. Tijdens het Nationale Voetbalweekend van de KNVB is dit toernooi een hoogtepunt voor jonge voetballers en hun supporters. En ook dit jaar zijn we verheugd dat Vomar Voordeelmarkt, onze hoofdsponsor van de jeugd, ook weer trotse hoofdsponsor is van ons jeugdtoernooi. Alle deelnemers ontvangen aan het begin van de dag een bidon als aandenken aan het toernooi, gesponsord door Vomar Voordeelmarkt. Deze kunnen zij met koud water vullen op ons horecaplein. Ook sponsort Vomar dit jaar weer fruit dat gratis wordt uitgedeeld bij onze fruitkraam.

Op zaterdag 1 juni nemen recreatieve teams het tegen elkaar op. In de ochtend strijden de JO8 t/m JO10 en de JO11 4e klasse, gevolgd door de overige JO11, JO12 en JO13 teams in de middag. De wedstrijden worden gespeeld in poules van 5 ploegen, waarbij elk team elkaar één keer ontmoet, wat neerkomt op 4 wedstrijden per team. Na de poulefase volgt de prijsuitreiking op ons gezellige horecaplein. De ochtendwedstrijden duren 13 minuten, terwijl de middagwedstrijden 18 minuten duren.

Op zondag 2 juni komen de selectieteams (hoofdklasse/divisie) in actie, verdeeld over twee poules. Na de poulefase gaat het toernooi over in een knock-outfase, met halve finales voor alle teams. De nummers 1 en 2 van de poules strijden voor plaatsen 1 t/m 4, terwijl de nummers 3 en 4 vechten voor plaatsen 5 t/m 8. Elk team zal in totaal 5 wedstrijden spelen, met wedstrijden van 15 minuten in de ochtend en 18 minuten in de middag. De prijsuitreiking volgt na de finales op ons horecaplein.

Dus kom en vier het amateurvoetbal met ons mee bij vv Reiger Boys! Het wordt een weekend vol sportiviteit en plezier.

Meer informatie over het toernooi en uitslagen tijdens het toernooi vind je op https://www.tournify.nl/live/reigerboysjeugdtoernooi2024

Sportieve groeten,
Organisatie Vomar Jeugdtoernooi
vv Reiger Boys