Frederique MulderMet een mooie zonnige dag als start van de dag, had ik de eer om aanwezig te zijn bij de voorbereidingen en de wedstrijd RB VR1. Na een welkom in de bestuurskamer, gingen we met het hele team naar een andere kamer waar we de wedstrijd gingen voor bespreken.

Ik mocht meedoen met de warming up en ballen trappen. Toen gingen we terug naar de kleedkamer, om daarna officieel op te mogen komen. Dat vond ik best spannend en vooral toen mijn naam door de speakers werd omgeroepen. Ik mocht van de scheidrechter de munt opgooien en dat vond ik best moeilijk, maar gelukkig mocht ik hem op de grond laten vallen. Daarna mocht ik een soort aftrap doen, door te scoren in het doel van de tegenpartij.

De wedstrijd mocht ik samen met de reservespelers volgen. De tegenstander scheelde 3 punten met de VR1, dus dat was erg spanned. RB had mooie kansen, maar helaas leidde dit niet tot een doelpunt. Ze verloren helaas met 0-1.

Na de westrijd mocht ik met mijn ouders en broer nog een keer naar de bestuurskamer toe. Daar werd ik verwend met een lekker drankje, patatje en een mooie voetbal met alle handtekeningen van de dames erop en lekkere snoep.

Ik vond het superleuk, ik heb er echt van genoten en geleerd. Mijn doel is om in de toekomst in het VR1 team te kunnen spelen.

Iedereen bedankt voor deze mooie dag.

Groetjes van Frédérique

Frederique 1

Frederique 2

Frederique Mulder