VR1 220619De vrouwen van Reiger Boys hebben de laatste strohalm met beide handen gepakt en niet meer losgelaten! Door de allerlaatste kans op handhaving in de Hoofdklasse op neutrale bodem. Immers de wedstrijd tegen AZSV uit Aalten (Een ploeg uit de 1e Klasse B op het veld van voetbalvereniging Wasmeer uit Hilversum. De vrouwen wonnen de bol van de spanningen wedstrijd met 2 - 0. Bij rust leidde het vlaggenschip van onze vrouwen al met 1 - 0. Niet alleen captain Aaike Verschoor, Amy Visser en Maartje van Haneghem kwamen laat aan, ook een lid van het arbitrale trio. Daardoor begon de wedstrijd om 15:15 uur!

meidenavond 200619Afgelopen donderdag was het een gezellige meiden- en vrouwenavond. Samen met ouders, broertjes, zusjes en vriendinnen hebben de speelsters de wedstrijd van de Leeuwinnen gezien. Ook stonden we stil bij het overlijden van de zus van een speelster uit de MO15-3. Omdat er zaterdag nog een belangrijke wedstrijd voor onze Vrouwen 1 gepland staat, waren ook zij en de net gepromoveerde Vrouwen 2 aanwezig.

Een event die geïnitieerd was door de nieuwe trainer Rick, waar moeders de avond ervoor de kantine versierd hebben en waar een andere moeder voor de hele kantine lekkere hapjes heeft klaargemaakt. De Leeuwinnen leken het op een veilige gelijkspel te laten komen, maar in de 2e helft konden we toch tweemaal met z’n allen juichen. Na de wedstrijd werd er door bijna de gehele vrouwenselectie nog getraind, onder leiding van keeperstrainer Jeroen, trainer Maurice en de nieuwe trainer Raimondo.

Mooi om de de meidentak zo gezamenlijk bij elkaar te zien.

De trotse coördinatoren Claudia en Cindy

IMG 20190621 WA0000Een aantal vrijwilligers hebben afgelopen zaterdag de maximale €300 opgehaald door mee te fietsen met het evenement van Stichting Nut. Rond 10.30u verzamelde de vrijwilligers bij Sporthal Zuid om op de druilerige dag toch te fietsen voor Reiger Boys. Het was een mooie uitgepeilde route rond en door Heerhugowaard, met een pauze bij roeivereniging Ossa. Waar nog gestart werd in een regenpak, kon deze halverwege worden omgeruild voor een T-shirtje.

Tijdens de route hebben we bedacht dat we volgend jaar met meer fietsers willen meedoen. Wat er met de opbrengst wordt gedaan, mag door de leden worden bedacht. De enige eis is wel dat de bedenker zelf moet meefietsen!

We zien uit naar de volgende editie.

Wil, Cindy, Karin en Jacob Jan

rbnieuw2Nieuwe aanpassingen Het is inmiddels 31 mei en zoals beloofd komen de nieuwe (voorlopige) teamindelingen eraan. Vanaf zaterdag 1 juni verschijnen deze op de site onder dit bericht. Achter de schermen is door de coördinatoren een monsterklus gedraaid om samen met trainers, het Hoofd Jeugdopleiding en de scoutingcommissie de teamindeling te maken. Hierbij hebben we zoveel mogelijk proberen rekening te houden met speelsterkte, grootte van de teams, al dan niet bij vriendjes en proberen we teams daar waar mogelijk bij elkaar te houden. Daarnaast hebben we te maken met nieuwe trainers, nieuwe spelers en spelers die stoppen. In totaal delen we zo'n 800 kinderen in in zo'n 55 à 60 teams.

rbnieuw2Herinnering Onderstaand bericht is twee weken geleden via coordinatoren verzonden naar alle trainers en begeleiders. Voor wie dit gemist heeft hebben wij hem ook op onze website gezet.

Het einde van het seizoen nadert. Alle kleding en materialen (sleutels, hoedjes, ballen, hesjes, trainersjassen) dient weer ingeleverd te worden. Dan kan alles weer nagekeken worden en opnieuw gereed worden gemaakt voor het nieuwe seizoen. Dit seizoen is de procedure bijna gelijk aan voorgaande seizoenen.

Echter, we vragen nu extra hulp van trainers/begeleiders om alles nog beter/efficiënter te laten verlopen. Ik wil jullie vragen om onderstaande procedure MET bijlagen door te sturen aan alle begeleiders/(selectie)trainers, betrokkenen.

rbnieuw2Na berichtgeving van de gemeente Heerhugowaard betreffende groot zomer onderhoud gaan de laatste sportvelden in onderhoud vanaf aanstaande maandag 24 juni. Dit betekent dat de wedstrijddoelen worden verwijderd, doelgebieden gevlakt en opnieuw worden ingezaaid.

Voor MOT medewerkers betekent dit dat alle E-goals worden verwijderd en vastgezet, kleedruimtes worden gereinigd, geschilderd, vloeren geschrobd, mankementen worden opgelost etc,etc. Maar ook technische verbeteringen aangebracht, rondom buiten wordt geheel geschilderd en kantine vloer wordt geborsteld.

Dit houdt in dat vanaf maandag 24 juni het gehele sportcomplex “De Wending“ inclusief gebouw is gesloten voor trainingen en betreding tot nader berichtgeving. Alleen Blosse opvang maakt tot 15 juli nog gebruik van de kantine en het ministadion. Tevens hebben we nog de inlevermomenten van de materialen.

Bestuur van v.v Reiger Boys

IMG 20190616 vrouwen 2 150619De vrouwen 2 van trainster Fien Timisela en trainer Maurice van Dienst zijn op zaterdag 15 juni gepromoveerd naar de zaterdag 2de Klasse. De wedstrijd v.v. Reiger Boys Vrouwen 2 – FC Dauwendaele Vrouwen 1 werd gespeeld op het sportpark van Topklasser SSS uit Klaaswaal. Om 10:45 uur kwam het team en aanhang (supporters) bij Reiger Boys bijeen voor de rit en de wedstrijd op neutrale bodem. De wedstrijd werd gespeeld op het sportpark van Topklasser SSS uit Klaaswaal!

rbnieuw2Tot onze spijt moeten wij mededelen dat de wegen van Reiger Boys en hoofdtrainster Janny Timisela na dit seizoen zullen scheiden. Ondanks het feit dat wij eerder dit seizoen een contractverlenging zijn overeengekomen voor Janny, heeft zij afgelopen weekend aan het bestuur bekendgemaakt te zullen stoppen. Zaterdag werd in de nacompetitie verloren waardoor degradatie uit de Hoofdklasse een feit is geworden.

Ook Fien Timisela, trainster van Vrouwen 2, zal onze club na dit seizoen gaan verlaten. Fien speelt met Vrouwen 2 komende zaterdag nog voor promotie naar de 2e klasse.

Uiteraard respecteren wij de beslissing van Janny en Fien en zullen ons in de komende periode beraden over de opvolging van hun posities.

Wij danken Janny en Fien voor beider inzet gedurende het seizoen 2018-2019 en wensen beiden alle geluk en succes in de toekomst.

Met sportieve groet,

Bestuur v.v. Reiger Boys

KGV 050619 2Na enkele dagen van voorbereidende werkzaamheden is het vandaag echt begonnen. Vanaf 8 uur vanmorgen zijn telkens stukken van ruim 45 meter kunstgras uitgesneden, opgerold en daarna vervolgens naar het parkeerterrein afgevoerd. Een klusje die tot ver in de middag heeft geduurd. Op de foto, die vanavond gemaakt is, is te zien dat al het kunstgras is verwijderd. Daarnaast is maandag ook begonnen met het onderhoud van velden 2 en 3. Daar is inmiddels bijna geen grasspriet meer op te vinden.

Volgens onze FaceBook pagina en deze website om de voorgang te kunnen volgen.

onderhoud grasveldWe hebben reeds eerder laten weten dat het onderhoud van een aantal velden maandag 3 juni start. Niet alleen wedstrijdvelden 2 en 3 maar ook worden de voorbereidingen gestart voor de vervanging van het kunstgrasveld.

Wat betekend dit voor trainingen?

 • Alle trainingen die volgens het trainingsschema op het (gras) trainingsveld gepland staan zullen plaats gaan vinden op wedstrijdveld 5. Uitsluitend mag van dit veld gebruik gaan worden en veld 5 ligt direct naast het trainingsveld aan de oostkant van het gebouw.
 • Alle trainingen die volgens het trainingsschema op het KGV gepland staan zullen plaats gaan vinden op wedstrijdveld 1. Uitsluitend mag van dit veld gebruik gaan worden en veld 1 ligt aan de zuid-west kan van het complex.
 • Alle trainingen die volgens het trainingsschema op veld 2 gepland staan komen te vervallen. Mochten teams die hier gepland staan toch willen trainen, dan graag een verzoek per mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dus niet zomaar op een ander veld gaan trainen.

rbnieuw2Tijdens de ALV zijn op hoofdlijnen, waarbij 46 leden de presentatielijst hebben getekend, zijn de volgende zaken besproken cq besloten:

 • De notulen van de gehouden ALV op 10 december 2018 zijn akkoord en vastgesteld. 

 • Mededelingen
  • Ben Rietveld stopt per direct als voorzitter. Met dit besluit komt er een einde aan een voorzitterschap van zeven jaar. Wij bedanken Ben voor zijn inspanningen!
  • Energie meters geïnstalleerd voor PV collectoren op het dak
  • VVE: Liftonderhoud op de planning.
  • VVE: Schilderwerk buiten zuidkant tijdens zomerreces
  • VVE: Dak inspectie gedaan. Paar reparaties gedaan. Komende 5 jaar in orde.

Webshop logo site-kl

Hoofdsponsor
Heren selectieING bank
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie
comfortable logo nw

Hoofdsponsor
Zaalvoetbal
logo woest callantsoog
Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13
McDonalds Alkmaar HHW kl nw

Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw
Kledingleverancier

jako-smp logo kl

Ster en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl

SponsorKliks, gratis sponsoren!