dochter Jacob Jan Deen Colin Moors

Afgelopen week hebben twee scheidsrechters Jacob Jan Deen en Colin Moors het KNVB vereningsscheidsrechters veldvoetbal diploma met succes behaald. Namens het bestuur van Reiger Boys heeft scheidsrechterscoördinator Marilia Bischot de scheidsrechters gefeliciteerd met een mooi bos bloemen. Helaas was Jacob Jan Deen afwezig, maar zijn dochter nam de bos bloemen met veel vreugde in ontvangst, ook Colin Moors was blij verrast.

Namens het bestuur van Reiger Boys willen wij Jacob Jan Deen en Colin Moors feliciteren met deze mooie prestatie.

trainerIn de afgelopen periode zijn er een aantal wijzigingen geweest in het trainingsschema, dit komt mede door het Coronavirus. De tijdelijke wijzigingen, dus de teams die tijdelijk op een andere tijd/dag trainen staan niet in het trainingsschema verwerkt. Als deze afspraken zijn gemaakt met de coördinatoren dan blijven die van kracht. Het ge-update trainingsschema is te vinden via deze link.

Voor de zaterdagen verandert er niets, u kunt uw verzoek tot het spelen van een wedstrijd neerleggen bij de coördinatoren. Aangezien er op dit moment geen competitie wordt gespeeld zijn de tijden voor wedstrijden op doordeweekse avonden uit het schema verwijderd. Hierdoor hebben we kunnen schuiven met trainingstijden.

Vragen of opmerkingen kunt u voorleggen aan de coördinator van de eigen lichting.

paashazen actie Reiger BoysDe paashazen actie van voetbalclub Reiger Boys is inmiddels al 2 weken onderweg, de teller staat op ruim 400 verkochte paashazen. Een mooi aantal maar zeker nog niet genoeg!

Inmiddels zijn er al heel wat bedrijven uit Heerhugowaard e.o. die voor al hun personeel een paashaas hebben besteld, want ook in coronatijd moeten we niet vergeten af en toe iets leuks te doen voor elkaar!

Met de opbrengst van deze actie steunen we onze club Reiger Boys in deze moeilijke Corona tijd.

We hopen dat veel mensen de club willen steunen door één - of meer – grote paashazen te kopen. De paashazen wegen maar liefst 500 gram en zijn wel 36 cm hoog. Ze zijn dus echt GROOT!

De verkoopprijs is € 8,50 per stuk.

IMG 0326Nu de sneeuw en ijs is verdwenen, is de MOT gestart met het schoonmaken van de sponsorborden langs het hoofdveld. Iets wat hard nodig was want met name de achterkant van de borden waren groen uitgeslagen. Om alle kanten van het veld te kunnen bereiken is er nog een slang op haspel van 50 meter aangeschaft. Op de foto's zien we Piet van de MOT in actie.

Toen Piet begon aan de overkant kwam hij er achter dat ook de betonnen sta-tribune wel een schoonmaak beurt nodig had. Dit gaat binnenkort gebeuren zodat het er weer spik en span uit gaat zien als we weer bezoekers mogen ontvangen. De kans is echter groot dat dit niet meer dit seizoen zal gaan gebeuren.

Piet en Cindy

Vandaag zijn de eerste 2 vrijwilligers van de maand van 2021 in het zonnetje gezet. Piet Weeland is vrijwilliger van de maand januari en werd tijdens zijn MOT dienst verrast in het bijzijn van de andere MOT leden. Piet is sinds 1966 vrijwilliger bij Reiger Boys. Samen met zijn vrouw Annie heeft hij het eerste clubblad opgezet. Hij speelde tot zijn 35e in het eerste elftal en heeft ook jeugdelftallen getraind, EHBO gedaan en is al sinds de Beukenlaan actief in de MOT.

Cindy Talma is vrijwilliger van de maand februari en is sinds een paar jaar actief voor de planning van de kantinebezetting. Ook heeft ze eerder de planning van de scheidsrechters erbij gedaan en staat ze zelf ook regelmatig in de kantine en de keuken. Met haar enthousiasme en energie is ze inmiddels voor steeds meer mensen een bekend gezicht.

Vanmorgen zijn de velden gekeurd en goed bevonden. Dat betekend dat er weer kan worden getraind en oefenwedstrijden kunnen worden gespeeld.

Reiger Boys paashaasReiger Boys Actie
Grote Chocolade Paashazen Verkoop
Help jij Reiger Boys ook?

Vanaf heden gaat Reiger Boys een chocolade paashazen verkoopactie starten. Onder normale omstandigheden zou dit een huis-aan-huis actie zijn, maar gezien de tijd waarin we zitten vraagt Reiger Boys de leden dit in 2021 te doen via de digitale wegen, zoals Whatsapp, Facebook, mail enz.

Met de opbrengst steunen we onze club Reiger Boys in deze moeilijke Corona tijd.

We hopen dat veel mensen de club willen steunen door één - of meer – grote paashazen te kopen. De paashazen wegen maar liefst 500 gram en zijn wel 36 cm hoog. Ze zijn dus echt GROOT!

De verkoopprijs is € 8,50 per stuk.

Hoofdveld in sneeuwHet hoofdbestuur heeft besloten dat ook de komende week het gehele complex gesloten is. Dit betekend dat er tot en met vrijdag 19 februari geen trainingen, oefenwedstrijden of andere activiteiten zijn.

In de loop van de komende week verwachten wij een update te kunnen geven via deze website en FaceBook pagina.

rbnieuw2Sinds deze week hebben we een nieuwe pagina aan onze website toegevoegd met veel gestelde vragen.

Als coördinatoren van de club krijgen we veel vragen van aspirant leden of hun ouders, over hoe een en ander in zijn werk gaat als ze lid willen worden. Waar geef ik mij of mijn kind op, kan ik een keer proeftrainen, wat kost het, welke kleding heb ik nodig, etc. Deze vragen beantwoorden we uiteraard graag en veel informatie is ook te vinden op deze website. Toch leek het ons wel handig en transparant om een en ander verzameld weer te geven. Vandaar deze nieuwe pagina op de website. Bekijk deze hier.

Mochten er nog vragen en antwoorden missen dan kunnen deze via de mail worden ingestuurd en voeg ik een en ander graag toe.

Ellen Honsbeek
Jeugd Coördinator JO8 en JO9

Wending in sneeuwHet hoofdbestuur heeft besloten dat de komende week het gehele complex gesloten is. Dit betekend dus dat vanaf morgen zondag 7 februari tot en met zondag 14 februari er geen trainingen, oefenwedstrijden of andere activiteiten zijn.

Het mag duidelijk zijn dat dit is vanwege de verwachte sneeuwval en vriesperiode. In de loop van de week zullen wij bekijken wat er mogelijk is in de periode erna. Zodra dit bekend is, zal dit via deze site en onze FaceBook pagina bekend worden gemaakt.

Webshop logo site-klDemoshop is de komende
periode gesloten.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en worden
dan bij u thuisbezorgd.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl