grote club actie nwBeste leden,

De Grote Clubactie gaat weer van start bij Reiger Boys en dit jaar hebben we een mooi doel: We willen samen €5.000 ophalen! Elk team kan weer aanspraak maken op een deel van de winst per verkocht lot. Vorig jaar hebben verschillende teams hun opbrengst gebruikt voor o.a. een teamuitje en deelname aan een internationaal toernooi.

Vanaf vandaag, zaterdag 21 september, kunnen de verkoopkaarten worden opgehaald bij het wedstrijdsecretariaat. Dit jaar maken we geen gebruik meer van de boekjes, iedereen krijgt een kaart met keycord waarop een QR code te vinden is. De verkoopkaarten zijn voor iedereen tot en met de onder 14.

*Let op:* door een storing in Sportlink kan het voorkomen dat teams niet compleet zijn. Als voor spelers de verkoopkaarten missen, en zij willen die wel ontvangen, stuur in dat geval een mail naar rick.zwanenburg@reigerboys.nl, zodat er nieuwe verkoopkaarten verstrekt kunnen worden.

Daarnaast kan er dit jaar ook weer online verkocht worden via de QR-code. Deze code wordt vandaag per mail naar alle jeugdleden gestuurd.

We rekenen op jullie inzet om dit jaar weer een fantastisch bedrag op te halen voor de club (en je eigen team)!

Met sportieve groet,
Rick Zwanenburg