Jens Tjeertes 1Eindelijk was het dan zover en was ik Pupil van de Week bij Reiger Boys Heren 1! Ik had er super veel zin in! Eerst gingen we de wedstrijd voorbespreken en kreeg iedereen de opstelling te horen. Daarna gingen we naar de kleedkamer waar de muziek lekker aan stond. Na de kleedkamer gingen we naar het veld voor de warming-up, dat vond ik heel leuk. Toen gingen we weer naar de kleedkamer en mocht ik met de scheidsrechter mee het veld op lopen. Ik mocht de aftrap nemen en dribbelde iedereen voorbij, maar schoot helaas mis. Gelukkig mocht ik nog wel een penalty nemen en die zat er wel in en kreeg ik een medaille van de scheidsrechter.

De eerste helft ging heel goed en stonden we 1-0 voor met de rust. De tweede helft ging heel erg slecht en hebben we helaas met 1-5 verloren. Erg jammer. Het was de laatste wedstrijd van het seizoen en er werden bloemen uitgedeeld. Daarna mocht ik in de bestuurskamer lekker een patatje eten en een lekkere frikandel. Papa en mama waren hier ook bij en ik mocht nog op de foto met de hoofdtrainer Tom en Luuk.

Reiger Boys bedankt voor de superleuke middag en dat ik Pupil van de Week mocht zijn."