Marlieke van VughtVrijwilliger van de maand: Maart - Marlieke van Vught

Marlieke is een bekend gezicht binnen onze voetbalvereniging. Na een pauze van enkele jaren, waarin ze haar bestuurstaak neerlegde, is ze nu weer volop actief. Of het nu gaat om kantinediensten, toernooien, de kantine versieren, de voetbalplaatjesactie opzetten of zelfs de was doen, Marlieke staat altijd klaar. Ze is inmiddels ook lid van de kantinecommissie en regelt voortaan de inkopen. Haar inzet en flexibiliteit maken haar onmisbaar voor onze club. Bedankt, Marlieke!

Berry van DijkenVrijwilliger van de maand: April - Berry van Dijken

Berry is al 9 seizoenen een vaste waarde als trainer binnen onze vereniging. Dit seizoen nam hij onverwacht de trainingen van de JO17-3 over, wat het team een flinke boost gaf. Dankzij Berry's inzet en toewijding bleef het team bij elkaar, en nu willen zelfs spelers van buitenaf bij zijn team aansluiten. Zijn passie en betrokkenheid hebben een grote impact op zowel de spelers als de vereniging. Dank je wel, Berry!

LindaVrijwilliger van de maand: Mei - Linda

Linda is in de afgelopen maanden een steeds grotere rol gaan spelen binnen onze vereniging. Ze viel op tijdens de Waardcup/jubileumweek en sindsdien is geen klus haar te veel. Vooral tijdens de voetbalplaatjesactie van Vomar was ze onmisbaar en dankzij haar hebben tientallen kinderen hun album kunnen vullen. Ook bij toernooien is Linda een waardevolle kracht. Daarnaast is ze nu ook lid van de kantinecommissie en ontwerpt ze alle flyers voor de kantine. Hartelijk dank voor je inzet, Linda!

Femke DrostVrijwilliger van de maand: Juni - Femke Drost

Femke is de enthousiaste trainer/coach van de MO15-3 en speelt zelf ook fanatiek mee bij de Vrouwen 30+. Ze staat bekend om haar passie en geduld, zowel op het veld als daarbuiten. Bij toernooien en evenementen is Femke altijd bereid om te helpen. Haar vrolijke instelling en inzet zorgen voor een positieve sfeer binnen de club. Dank je wel, Femke!

Wij bedanken Marlieke, Berry, Linda en Femke voor hun geweldige inzet voor de vereniging. Alle vrijwilligers van de maand hebben een bloemetje en EUR 25,- clubcardtegoed ontvangen van de vereniging, evenals een VVV bon t.w.v. EUR 25,- van de Vrienden van Reiger Boys.

Marlieke van Vught

Berry van Dijken

Linda

Femke Drost