JO8 1 en 2 RCZ Zaandam

De jongens van de combinatie JO8 – 1/2 hebben het Ella Arends Toernooi van RCZ Zaandam, glansrijk gewonnen! Het team arriveerde (vorig weekend) om 8:30 uur op het sportpark van RCZ Zaandam, we kregen bij aanmelding een tas met fruit en drinken. De boys hadden er zin in, gingen meteen naar het veld waar zij hun eerste wedstrijd moesten afwerken! Begonnen aan de warming – up, want om 9:00 uur was de eerste wedstrijd!

De wedstrijden duurde 25 minuten en werden allemaal winnend afgesloten! Het team moest lang wachten op de prijsuitreiking, want tussendoor mochten de teams ook nog penalty – schieten en daarmee kon je nog een prijs winnen. Maar die prijs ging helaas aan de neuzen van de Boys voorbij!

Na de laatste wedstrijd, barstte een groot feest los bij de Boys van de JO8 – 1 / 2……. Ze scandeerden, die deden ze luid en duidelijk: “Wij zijn kampioen, wij zijn kampioen etc. etc. etc.”

Toen ze de beker hadden gekregen, hebben we met z’n allen afgesproken, dat de gewonnen beker bij iedere speler thuis rond gaat!

Voor Reiger Boys JO8 – 1 / 2 was het een ‘TOPDAG’, met een groot compliment aan RCZ Zaandam, want het was allemaal TOP geregeld!

Wij gaan ons volgend seizoen zeker weer inschrijven voor het Ella Arends Toernooi!
(Namens Ashwien Wikash, Trainer/Coach JO8 – Selectie)