Voetballogo Vrienden van RBTijdens de feestavond op 22 juni ontvingen alle vrijwilligers van de maand, in totaal 12, een cadeaubon van de “Vrienden van Reiger Boys”. De Vrienden gaven daarmee blijk van hun waardering voor het werk van de vrijwilligers voor de vereniging Reiger Boys. Het is hun van harte gegund!

Overigens zetten de Vrienden ook elk jaar de MOT-ploeg (alle onderhouds- en schoonmaakwerk!) even in het zonnetje. Ook dit jaar hadden de mannen een bowlinguitje met een hapje en een drankje dubbel en dwars verdiend!

Andere acties van de Vrienden waren afgelopen jaar: de aanschaf van een nieuwe professionele draadloze microfoon, een mooie bijdrage aan het Jubileum (Reiger Boys 70 jaar) en het financieel mogelijk maken van 2 clinics voor meisjes.

Ook in het nieuwe seizoen zullen de Vrienden weer diverse zaken financieel steunen. Vooral de jeugdafdeling willen we extra gaan steunen, in goed overleg met de (hoofd)coördinator jeugd en anderen die daarbij betrokken zijn.

Nieuwe Vrienden zijn natuurlijk van harte welkom. Zij betalen slechts €50,- voor een heel jaar en worden dan met hun naam vermeld in de vitrine in de kantine.
Aanmelden kan via: devrienden@reigerboys.nl