RB 019 kampioen 120618Afgelopen zaterdag 9 juni, was het dan eindelijk zover, de wedstrijd tegen concurrent Dirkshorn O19-1. Deze wedstrijd was al eens verplaatst maar ging nu eindelijk gespeeld worden. Het was voor Reiger Boys O19-1 zaak om niet te verliezen want deze twee teams stonden precies gelijk in punten maar Reiger Boys O19-1 had een veel beter doelsaldo. Meteen van het begin lieten onze jongens zien dat zij graag wilde winnen en met goed georganiseerd voetbal werden er aanvallen opgezet zonder dat Dirkshorn gevaarlijk werd.

En als ze dan in de buurt van het doel kwamen dan was daar onze goede reservekeeper Mel die redding bracht. Na een half uur spelen was het dan Daniel die met een indivuele actie en een goed schot het eerste doelpunt maakte. 0-1. Dat was ook de ruststand. In de rust nog even de tactiek door gesproken en die werd in de tweede helft goed uitgevoerd. Meteen na rust schoot Sergio op de lat. De verdediging met Kay, Kylian, Daan en aanvoerder Youp speelde zeer geconcentreerd. Het middenveld met Bodhi, Tom en Hein werkte keihard en maakte het de tegenstander zeer lastig. De voorhoede met Sergio, Kevin en Daniel bezorgde de achterhoede van Dirkshorn handen vol werk. De voor de moegestreden Sergio in het veld gekomen Nirav maakte aan alle twijfel een einde en maakte met een mooie schuiver de 0-2. Vlak voor tijd maakte Dirkshorn nog de 1-2 maar vlak daarna floot de scheidsrechter af en was het dik verdiende kampioenschap een feit. Jongens, Rene, Eddo en Dylan en supporters bedankt voor het mooie seizoen en we zien elkaar aanstaande donderdag tijdens het kampioenenbal.