rouwboeket 2Wij zijn diep geschokt door het droevige bericht van het plotseling overlijden van Gerrit Horn. Gerrit was vanaf het begin van zijn lidmaatschap op 1 oktober 1989 al direct actief als vrijwilliger binnen onze vereniging Reiger Boys. In 2012 is hij als “lid van verdienste” voorgedragen en benoemd voor het vele werk, dat hij heeft gedaan en zijn naam pronkt nu op het bord in onze kantine.

Gerrit begon als leider van een team en was ook jarenlang betrokken bij het organiseren van de jaarlijks terugkerende toernooien, zoals mix toernooi en het schoolvoetbal, op het oude complex. Op onze nieuwe locatie hield hij zich voornamelijk bezig met het ontvangen en verzorgen van de teams op de zaterdagmiddagen.

Verder is Gerrit ook altijd actief geweest binnen het zaalvoetbal als scheidsrechter in de omgeving van Heerhugowaard en later ook als waarnemer bij het zaalvoetbal. Wij verliezen in Gerrit een trouwe vrijwilliger met belangstelling voor de voetbalsport, maar vooral ook voor de personen in zijn omgeving.

Wij wensen de familie veel sterkte toe bij het verwerken van dit verlies.

Bestuur v.v. Reiger Boys

Rouwadvertentie Gerrit