De wedstrijd stond op punt van beginnen , en als je dan de keeper van de tegenpartij ziet verschijnen , vraag je je af of dat wel klopt. Maar ja. Aftrappen en voetballen maar. De C4 moet altijd eerst even los komen, maar dan gaan ze ervoor. De opvallende keeper kwam ook flink uitlopen en nam daarbij maar even een C 4'tje mee. De scheidsrechter deed het enige juiste , gaf hem een kaart en stuurde hem 10 min. van het veld. De vrije schop was daar en werd van afstand prachtig over het muurtje binnen geschoten door Dave T. Het was spannend en de tegenstanders waren erg fysiek.

De rust werd gehaald met de 1-0 voorsprong. Na rust werd de tegenstander aanvallender en werd de gelijkmaker gescoord.Geen paniek, doorvechten, maar helaas kwamen ze toch voor. De invalkeeper deed zijn best , maar kan dit niet voorkomen. Helaas gebeurd dit elke wedstrijd, omdat we geen vaste keeper hebben, en soms een speler daarvoor in moeten zetten. Dus als iemand ons wil versterken!! Het team speelt verder hartstikke leuk. Op naar de volgende maar weer.