De eerste wedstrijd na de winterstop, tegen Jong Holland C2. Mischien niet zo een goede keuze van onze C2 geweest om daar afgelopen week tegen te oefenen, want Jong Holland had dus met 4 – 1 verloren en waren dus van plan om dat tegen ons even recht te zetten. Nou, dat is ze gelukt. Onze eerste helft was niet goed. Slecht in de omschakeling, slecht in de passing, matig in de verdediging, poeperig in de duels. Ja, dan ga je geen wedstrijd winnen. Het stond dan ook terecht 5 – 0 met de rust. Niet dat wij geen kansen hebben gehad, maar bij vlagen werden we gewoon van de mat gespeeld. En, volkomen onze eigen schuld. In de rust daar goed over gesproken. En zie.

Na de rust een héél ander Reiger Boys C3 in het veld. We zaten er bovenop. Gaven Jong Holland niet meer de kans om de bal rustig rond te spelen. Precies zoals we in de rust van de jongens gevraagd hadden. En, zoals voorspelt, vielen er dus ook doelpunten aan onze kant. Binnen 6 minuten stond het 2 – 5 door doelpunten van, onze valse spits Hicham, en door een mooie vrije trap van Hamza. Het scheelde niet veel of we maakten de derde, maar, die viel niet. Helaas scoorde Jong Holland de 6 – 2. Maar, dat was voor onze jongens geen reden om de handdoek te gooien. We bleven druk zetten en we kregen nog een paar goede kansen, maar de bal wilde er niet meer in. Jong Holland kreeg in blessuretijd nog een vrije trap randje 16 en de door Sil gestopte bal werd er in de rebound toch nog in geschoten. En daarmee was de eindstand 7 – 2. Een neutrale lezer zal denken, nou, die zijn weggespeeld!!!! Maar nee, dat is dus niet zo. Slechte 1e helft en goede 2e helft. We hebben dus een goed gevoel na deze wedstrijd. In de rust al gezegd om de 1e helft snel te vergeten en aan een nieuwe wedstrijd te beginnen.

Welnu jongens, dat hebben jullie gedaan. Klasse!!!! Komende week lekker trainen en dan zaterdag weer knallen.