De E2 van Reiger Boys wint in de beker van thuisspelende dorpsgenoot SVW' 27 E1. In de eerste helft was de E2 beter maar ze kwamen wel op achterstand. Na de onverdiende 1-0 voor SVW' 27 vocht Reiger Boys zich wel weer terug naar de 1-2 door doelpunten van Jip. Maar SVW' 27 kwam tot gelijke stand. Door een verwoestend schot van Jip op de paal vloog de bal via een SVW verdediger erin. Daarna scoorde SVW 2 keer op rij. Na een spannende goede eerste helft was de ruststand 4-3 voor SVW. In de rust motiveerde de debuterende coach Mike Woertman de E2. Het leek alsof dat had geholpen, want Reiger Boys kreeg vleugels. Door goed samenspel van Chiel, Robin, Mert en Sem scoorde Timo de 4-4. Na een mooie corner van Robin kopte Mels de 5-4 in. Met een paar mooie reddingen van Quinten hield hij Reiger Boys op de been. Stefan nam het doel onder vuur waarna de 6-4 en de 7-4 van Timo volgde. De einduitslag was 7-5 voor het beter voetballende Reiger Boys.