IMG 7519Vandaag was het zover, de allerlaatste training als kabouter bij Reiger Boys. Zoals al het hele seizoen was de opkomst super. Iedereen had er zin in. We begonnen met de oefeningen voor het kabouterdiploma (penaltyschieten, afstand schieten in doel , slalom en zo ver mogelijk schieten). Onder een stralende zon en met veel ouders, opa's, oma's, broers en zussen langs de lijn, werd er met veel plezier en passie meegedaan. De ene Leeuw schoot heel ver, de andere was snel in de slalom. Na 45 minuten oefeningen had elke Leeuw wel trek in limonade.

IMG 7538Even uitrusten was wel nodig, want nu stond de uitgestelde wedstrijd van het jaar op het programma : Leeuwen tegen Moeders ! Eerst moesten de moeders laten zien dat ook zij goed met de bal overweg kunnen. Zij mochten na een slalom de bal achter hun eigen Leeuw(en) in het doel schieten. Onder luid gejuich van de supporters langs de kant, ging de ene bal er wel in en werden andere weer goed tegengehouden. Tijd voor de wedstrijd, onder het toeziend oog van de politie van HHW werd er op twee velden fel gestreden.

Sommige moeders hadden stiekem geoefend, als de Leeuwen IMG 7652op school zaten. Dit had wel enig effect : er vielen niet veel doelpunten. De ene wedstrijd was erg spannen en hij eindigde in een 2-2 gelijkspel. Bij de andere wedstrijd werden de moeders op een ruime nederlaag (4-0) getrakteerd. Nadat elke Leeuw nog een penalty op hun eigen moeder mocht nemen, was het tijd om afscheid te nemen van het KABOUTER-zijn.

IMG 7687Mede namens mijn hulptrainers Reinoud, Paul, Dennis, Timon en Mohammed kregen de Leeuwen allemaal hun eigen "Gouden Schoen". Met de beker en het diploma in de ene hand en een lekker ijsje in de andere was het afgelopen. Op naar de F-pupillen. Jongens, allemaal heel erg bedankt voor jullie inzet en heel veel succes bij de F-pupillen.

Groepstrainer Mike

IMG 7719 IMG 7916 IMG 7902 IMG 7856 IMG 7703 Leeuwen Gouden Schoen