Foto550-6ZSAOXTQLeeuwen 1 Vanmorgen om 09:45 uur begon het toernooi voor onze kanjers Dylan, Sven, Milan, Adne en Mitch. Zij begonnen tegen FC Uitgeest Mini 1. Al vrij snel werd door een goede combinatie Dylan vrijgespeeld en dat betekende de 1-0 ! Na goed verdedigend werk van Mitch en Adne, kon Milan zijn broer Sven vinden. Die scoorde met een harde pegel. Sven had de smaak te pakken en via een paar leuke aanvallen maakte hij de 3 en 4-0. De 1e wedstrijd zat er op, de spanning was er af. Gelijk na deze wedstrijd mochten onze mannen aantreden tegen Vitesse'22 Real Madrid.

De naam deed vermoeden dat dit een onneembare vesting was, maar niets was minder waar. Sven ( 5x) en Dylan (3x) hadden het vizier op scherp staan en Adne deed er ook nog eentje bij, 9-0. Zelfs 6 spelers van dit Real Madrid konden niet op tegen 4 Leeuwen, waarbij Milan en Mitch ervoor zorgden dat er niemand bij ons doel in de buurt kwam. Het was tijd voor limonade en chips. De jongens waren in een zeer goede stemming en dachten de 3e wedstrijd ook even makkelijk te winnen. Tegen FCC Italië begonnen we met 4 tegen 5 spelers. Het waren nl 1e jaars, echter hadden ze ook een F-fie erin staan. Die maakte in het begin even het verschil en onze Leeuwen kwamen met 3-1 achter te staan. Dylan, Sven, Milan, Mitch en Adne gaven de laatste 5 minuten alles wat ze hadden en Dylan maakte de aansluittreffer 2-3. Het werd toch nog spannend, in de laatste minuut onderschepte Sven de bal en die ging er direct in, 3-3. In blessuretijd kon Adne na weer een mooie aanval de 4-3 binnentikken. En zo werden onze leeuwen KAMPIOEN !!!

Sven, Milan, Adne, Mitch en Dylan : jullie hebben de trainers en het publiek laten genieten van jullie speelvreugde en mooie aanvallen en doelpunten. Gefeliciteerd met jullie 1e plaats.

Coaches Reinoud, Timon, Mike

Foto550-74E4P3NE-1Leeuwen 2 Vol goede zin togen de vijf leeuwen van Reigerboys Leeuwen team-2 rond 08:45 samen met ouders/supporters naar Castricum voor het 40e 'Zilveren Hert' toernooi. Ons team bestond uit Nino, Elmar, Jelle, Dean en Thomas.
Leeuwen team-2 was ingedeeld in de poule met FC Uitgeest, Vitesse22 juventus en FCC Argentinië.
Precies om 09:45 gaf de speaker aan dat de wedstrijd kon beginnen. De leeuwen hadden zich tactisch opgesteld in het 'spekkie'. Vanaf het eerste balcontact werd er al direct goed vrijgelopen en overgespeeld en het was Elmar die het gaatje in de taaie verdediging van FC Uitgeest wist te vinden: 1-0 voor. Ondanks de soms dreigende wolken was er op het veld geen vuiltje aan de lucht. Met Thomas die de veelal de verdediging en opbouw op zich nam, Elmar die in het centrum heerste, Jelle en Dean die hun tegenstanders van alle kanten dolde en onze levensgevaarlijke spits Nino was er voor Uitgeest geen houden aan. Het werd uiteindelijk een ruime overwinning.
Superbegin van het toernooi!

De tweede wedstrijd volgde direct na de eerste, van een pauze was geen sprake. Omdat er 4 tegen 4 werd gespeeld en ons team uit 5 spelers bestond, moest er wel telkens gewisseld worden. Het wisselen ging vlot en supergoed maar eigenlijk wilde alle 5 hongerige leeuwen wel de hele wedstrijd spelen! Vitesse 24 werd afgedroogd met een zeer ruime score van een nulletje of 7 (of 8?).
Iedere leeuw had toen al één of meer keren gescoord. Toen de scheidsrechter affloot, hadden we dus al twee van de twee wedstrijden gewonnen!

Toen werd het tijd voor een half uurtje pauze voordat de laatste wedstrijd begon. De supporters/ouders van team2 deden lekker een bakkie koffie in de kantine en de leeuwen genoten van hun drinken, de chips en de grote verhalen van de andere leeuwen van team 1 en 3! Daarna moest de laatste wedstrijd natuurlijk ook nog worden gewonnen. Het werd al snel duidelijk dat de lichtblauwe van FCC Argentinië deze wedstrijd niet konden winnen. Onze leeuwen waren veel te sterk, al duurde het even voordat het doel gevonden werd. Maar toen de eerste er eenmaal in lag, volgde er nog veel meer doelpunten. Het enthousiaste publiek werd getrakteerd op assists, ballen in de kruising en flitsende passeerbewegingen. Vanuit elke hoek werd gescoord en ook deze wedstrijd eindigde in een ruime overwinning. Drie uit drie, alles gewonnen!

Nadat alle teamfoto's waren genomen gingen we allemaal met een mooi vaantje
na een mooi en succesvol toernooi weer huiswaarts. Het was helemaal top!

Coach Paul Kunst

Foto550-SP7AGL7GLeeuwen 3 bestaande uit Reda, Arnoud, Pepijn, Senne en Julian hadden op het toernooi bij Vitesse een loodzware poule geloot. De eerste wedstrijd tegen HBOK gooiden de leeuwen alles in de strijd maar konden ze niet voorkomen dat de wedstrijd met 7-1 verloren ging. De eretreffer werd gemaakt door Pepijn na prima samenspel. Ondanks de nederlaag stonden onze leeuwen 5 minuten na de wedstrijd alweer te trappelen om te beginnen aan de 2e wedstrijd ! Deze wedstrijd was tegen de Fc Uitgeest en onze leeuwen gingen steeds beter samen spelen . De tegenstander had echter een paar technisch vaardige reuzen in hun team en we moesten hierin onze meerdere erkennen ondanks de vele reddingen van Julian in de verdediging. Het mocht de pret niet drukken want ook 2 minuten na deze wedstrijd moesten de coaches de leeuwen in toom houden omdat ze alweer klaar waren voor de laatste wedstrijd van dit toernooi. Deze was tegen de Foresters. Er werd steeds beter samengespeeld en voorin maakte baltovenaar Reda het de tegenstander knap lastig. Achterin probeerde Arnoud en Julian de nul te houden en Senne en Pepijn stoorde de tegenstander goed op het middenveld. De overwinning was voor de tegenstander en na de sportieve felicitaties gingen de leeuwen weer met opgeheven hoofd naar huis want ze hadden fantastisch gestreden en ze kregen een welverdiend aandenken mee naar huis !

Coaches Dennis en Mohammed