Reiger Boys International Youth Tournament 2014 129Na een jaar voorbereiding was het dan eindelijk zo ver. Het International Youth Tournament van v.v. Reiger Boys. Prachtig weer, geweldige velden en een goede organisatie zijn de beste ingrediënten voor een succesvol toernooi. Het was genieten op Sportpark de Wending. 12 profteams en 28 amateurteams waren ondergebracht ik 5 poules. 200 wedstrijden op een dag. Na meer dan 7 uur lang voetbal, van een hoog niveau, was het rond de klok van vijven de klapper van de dag. De FINALE.

In de voorgaande 4 edities was het nog geen enkele profclub gelukt om met de grote beker naar huis te gaan. Nu was het anders. In de finale mochten Schalke 04 en PEC Zwolle strijden voor de hoofdprijs. Na een spannende wedstrijd kwam Schalke 04 met een 2-1 overwinning, verdiend, als winnaar uit de strijd. Een groot compliment aan alle vrijwilligers die mee hebben geholpen aan dit fantastisch toernooi.

Dank jullie wel.

Een trotse voorzitter

-----------------------------------

Tijdens dit vijfde Reiger Boys Internationaal jeugd Toernooi zijn door Paul van der Molen weer heel veel foto's gemaakt.

Klik hier om deze te bekijken of te downloaden.

Bekijk hier het programmaboekje, de website of uitslagen van dit toernooi.