E11 kampioenDinsdagavond 20 mei 2014 stond het laatste competitieduel van Reiger Boys E11 op het programma. Er moest een uitwedstrijd gespeeld worden tegen St. George, op de velden van voetbalvereniging Zuidermeer. Op het spel in deze wedstijd stond het kampioenschap in de voorjaarcompetitie, en aan een punt had de E11 al genoeg om het kampioenschap binnen te halen. Met invaller Nick (top dat je er weer bij was!) voor de aan zijn arm geblesseerde Kevin begon de E11 verder compleet aan de wedstrijd. De mannen waren vooraf wel wat nerveus, want voor velen was dit de eerste keer dat ze kampioen konden worden in competitieverband. Maar gelukkig viel het schroom van hen af zodra de wedstrijd begon, en liet de E11 zien dat zij terecht het beste team in hun poule zijn.

In de eerste helft werd het kwaliteitsverschil en overwicht nog niet echt in een hoge score uitgedrukt. Een paar goede reddingen van de keeper van St. George en meerdere keren het houtwerk stonden een hoge score in de weg. Door doelpunten van Jens, Wesley en Collin ging de E11 met een 3-0 voorsprong aan de limonade in de rust. In de tweede helft kon echter het telraam uit de tas gehaald worden, want er werd nog zeven maal gescoord in de tweede helft, waardoor het uiteindelijk 10-0 werd in het voordeel van de E11. Het spelplezier droop ervan af, en soms was er ook oogstrelend combinatievoetbal te zien! Klasse jongens, het is meer dan verdiend en ook zeer gegund!!!

Niet op de foto, maar wel zeer belangrijk voor het team zijn de coaches Marco en Ramon, die op het briljante idee kwamen voor de kampioenschalen. Hun gedrevenheid heeft zeker gezorgd voor een prima sfeer in het team, zowel op als buiten het veld. Ook mag trainer Stefan niet onbenoemd blijven. Vele woensdagen was hij aanwezig om de training van de E11 te begeleiden, en om de jongens nieuwe vaardigheden bij te brengen. Namens alle ouders en natuurlijk ook de spelers van de E11 alle drie hartelijk bedankt voor de inzet, passie en enthousiasme.

Reiger Boys E11 sluit het seizoen af met een toernooi op Texel. Uiteraard gaan de mannen proberen daar ook de overwinning in de wacht te slepen, maar vooral ook om het seizoen gezellig af te sluiten! Dit was een topseizoen! Op naar een volgende .......