We mochten weer voetballen! Wel erg vroeg; 9uur. Gelukkig zat het weer wel mee. Na een flinke warming-up, konden we lekker fris beginnen aan een nieuwe wedstrijd. We hadden maar 1 wissel, aangezien Daphne, Coco en Bo een blessure hebben. Sanne wilde zo graag meedoen, ondanks haar gebroken teen, dus ging zij op doel. Suzanne, Britt en Lorraine stonden in de voorhoede en gelijk in de 8e minuut had Suzanne een 'loppie' over de keeper gemaakt, 1-0. Na een aantal mooie kansen van Jenny, gaf Lorraine in de 26e minuut een prachtige voorzet aan Suzanne , die Suzanne er in knalde. Dat was de 2-0. In de 30e minuut maakte Lorraine nog een onverwachte goal tussen de benen van de keeper. 1 minuut voor de pauze gaf Suzanne nog een mooie voorzet aan Britt die de bal draaide en 'm met haar rechts erin schoot! Toen was het pauze.

Ondanks het 4-0 stond, moesten we toch wat nauwkeuriger zijn in onze passes en een stuk feller! Vol goede moed gingen we weer het veld op. Ook in de tweede helft waren we niet te stoppen. Lorraine maakte de 5-0 en 5 minuten later gaf Selma een voorzet waardoor Lorraine ook de 6-0 maakte. In de 54e minuut kwam ook Britt weer aan de bal en maakte nog een doelpunt! Gelijk na de aftrap scoorde Sterre, 8-0! Nu wilden we ook doorgaan tot de 10! 2 minuten later kwam Suzanne, die eerst dacht dat het buitenspel was waardoor ze stopte met rennen.., maar ze had toch nog een voorsprong waardoor de keeper 'm niet meer kon houden. 9-0! Na een paar keer overspelen waren we toegekomen aan de corners. Eerst nam Sterre de corner aan de rechterkant, maar de bal wilde er niet in. Ook bij de volgende corner, genomen door Suzanne ging de bal er niet in. We waren toegekomen aan de laatste minuut en we wilden allemaal zo graag de 10 dat ook de achterhoede mee ging. Benthe, die het de hele wedstrijd dicht heeft gehouden achter, samen met Christa, Merwe, Ida en Floor schoot in de 70e minuut de 10-0 vanaf minstens 20 meter pardoes in de kruising, mooiste goal van de wedstrijd en we hebben er een hoop gezien! Wat waren we blij! Ondanks dat Sanne weinig ballen heeft gehad, zijn we erg blij met haar en heeft ze het top gedaan! Keepertje! Jammer genoeg heeft Jenny niet gescoord, maar ook de meiden die niet hebben gescoord hebben het goed gedaan, dit was een echte teamprestatie! Meiden dit was een top wedstrijd, volgende week weer tegen Vitesse!