camerabewakingBeste Vrijwilliger,

Om de veiligheid van onze leden, bezoekers en vrijwilligers en de bescherming van onze voorraden te waarborgen, hebben wij vier camera's geïnstalleerd in de kantine van onze voetbalvereniging. Deze camera's zijn gericht op de bar, kassa's en de voorraden in de kantine. Ze bieden een iets breder zicht om vervelende situaties te voorkomen en diefstal tegen te gaan. Verder zijn er ook camera’s geplaatst in de ontvangstdienst en buiten gericht op velden, het toegangshek en de opslagruimte van de ballen onder de tribune met als doel de veiligheid te waarborgen en eventuele incidenten te onderzoeken.

Hieronder vind je enkele belangrijke punten over de camera's:

  • De beelden worden automatisch gewist na 10 dagen.
  • De camera's zijn zichtbaar geplaatst en richten zich op openbare ruimtes.
  • Twee personen binnen de vereniging hebben toegang tot de beelden. Daarnaast heeft het beveiligingsbedrijf toegang voor onderhoud en controle. Beelden worden alleen gedeeld met derden (zoals politie) indien er incidenten hebben plaatsgevonden.

Meer informatie vind je in ons privacybeleid. Mocht je toch nog vragen hebben over de camera's of de verwerking van beelden, neem dan gerust contact met ons op.

Met vriendelijke groet,
Het bestuur van vv Reiger Boys