Kenneth Goudmijn met shirt KenzoMet trots kondigen we aan dat Kenzo Goudmijn, die zijn eerste voetbalstappen heeft gezet bij onze eigen vv Reiger Boys, een gesigneerd AZ-shirt heeft gedoneerd aan onze club! Dit shirt krijgt een ereplaats op onze Wall of Fame in de kantine als eerbetoon aan zijn indrukwekkende carrière.

Kenzo begon zijn voetbalcarrière bij Reiger Boys, waarna hij zich aansloot bij de jeugdopleiding van AZ. Hij maakte zijn officiële debuut in het eerste elftal van AZ op 15 augustus 2019 in een Europa League-wedstrijd tegen Mariupol. Na een succesvolle periode bij AZ werd Kenzo uitgeleend aan Excelsior, waar hij zich verder ontwikkelde. In juli 2024 maakte hij de overstap naar Derby County in Engeland, waar hij nu druk bezig is zijn carrière verder uit te bouwen.

Omdat Kenzo nu volop in actie is in Engeland, werd het gesigneerde AZ-shirt overhandigd door zijn vader, Kenneth Goudmijn. Simone van der Kraan mocht namens Reiger Boys het shirt in ontvangst nemen. Vorige week bezocht Kenneth zijn zoon in Engeland en was hij getuige van het eerste doelpunt dat Kenzo scoorde voor Derby County. We zijn ontzettend trots op de prestaties van Kenzo en dankbaar voor dit bijzondere gebaar. Het shirt, dat nu een ereplaats heeft in onze kantine, is niet alleen een herinnering aan zijn tijd bij AZ, maar ook aan zijn sterke band met Reiger Boys. Kom langs om dit stukje clubgeschiedenis van dichtbij te bewonderen!

Kenneth Goudmijn met shirt Kenzo