rbnieuw2Bij Reiger Boys worden elke zaterdag zo’n 30 wedstrijden gespeeld op een dag. Bij alle wedstrijden willen de teams natuurlijk gebruikmaken van een kleedkamer, veld en scheidsrechter en is een bekertje limonade of thee altijd lekker voor in de rust. Om dit alles in goede banen te leiden is er een ontvangstdienst nodig. Binnen Reiger Boys word dit door de leden of de ouders zelf ingevuld. Een ontvangstdienst draaien is vrij eenvoudig en nog gezellig ook.

Vanaf het seizoen 2024/2025 is het de bedoeling dat je jezelf in gaat schrijven voor een ontvangstdienst via de voetbal.nl app. Hoe gezellig is het dat je kunt afspreken met wie je dit samen gaat doen, op een moment dat jou uit komt en zo vaak als je maar wilt!. Deze uren tellen mee voor de teruggave van de vrijwilligersbijdrage. Je kunt deze vrijwilligersbijdrage terugkrijgen in het volgende seizoen als je je dit seizoen ten minste 8 uur voor de vereniging inzet.

Hier onder vind je een verdere uitleg van hoe je je kunt inschrijven via de voetbal.nl app voor het hele seizoen. Schrijf je je niet in dan word je ingepland door de planner.

Open hier de handleiding