IMG 4231

Aan alle Reiger Boys leden, sponsoren, bestuur, coördinatoren, MOT, spelers en speelsters, vrijwilligers, demoshoppers en wie ik ben vergeten.

Na 42 jaar als vrijwilliger voor mijn club en beloont met ridder in de Oranje Leeuw, stop ik met diverse functies zoals kleding en materialen, verenigingsdienst, ontvangstdienst, bar hulp, Sanquin bloedbank sluiten, technisch adviseur VVE, Demoshop assistent, sponsorcommissie lid etc.

Zelf vanaf 1978 tot heden in allerlei functies vertegenwoordigt te zijn geweest o.a: drukker Reigerblad, jeugdtrainer, jeugdvoorzitter, wedstrijdsecretaris, scheidsrechterjeugd, ontvangstdienst regelen, vice-voorzitter, algemeen bestuurslid en kleding en materialen. Alleen geen voorzitter geweest.

Heel fijn dat ik de grootse gaten heb kunnen opvullen o.a.: kledingfonds en materialen daar waardige opvolgers voor gevonden hen t.w.Claudia Visjager >> kleding en Piet Schouten >> materialen, waar ik zeer dankbaar voor ben. Ik ben trost dat eenieder mij heeft geholpen en het vertrouwen heeft gegeven in mijn 42 jaar als vrijwilliger.

Nu gaan we op vakantie en na 20 september 2023 valt het doek, daarna genieten van voetbal het kijken van onze kleinzoon Thijs en daarna de derde helft met een Rood glaasje wijn met ijs.

Nogmaals dank aan ieder en het gaat de vereniging Reiger Boys en ieder persoonlijk goed qua persoonlijke gezondheid en sportieve beleving.

Sportieve groet van:
Wil Verkooijen