Pingels PegelsAanstaande vrijdag 7 april doet Reiger Boys 35+ mee aan opnames voor het ESPN programma Pingels & Pegels. Het is een quiz waar 3 deelnemers van 2 teams het namens hun team het tegen elkaar opnemen dmv van het beantwoorden van voetbalvragen. Ook moeten er penalty’s (Pingels) genomen worden op oud-international Piet van Velthuizen om zoveel mogelijk geld (Pegels) te verdienen. De presentatie is in de kundige handen van Frank Evenblij.

Vanaf de Wending zal op 7 april om 11:00 uur een Holland Casino touringcar vertrekken om de teamleden en supporters naar Zeist te brengen waar zij aan de quiz gaan meedoen. De overige teamleden en supporters nemen plaats op de tribune als publiek. De uitzending zal waarschijnlijk 19 april zijn, dit is nog even onder voorbehoud.

Indien er nog leden zijn die mee willen in de bus, er zijn nu nog enkele plekken over maar vol = vol. Initiator en speler Leon Hamstra dient uiterlijk morgen 6 april vóór 16:00 uur de namen door te geven, het is dus nogal last-minute… Deelnemers moeten trouwens wel 18+ zijn.

Voor meer info over het programma, zie oa: https://www.espn.nl/video/clip/_/id/11724003  
Voor aanmelding voor de bus via Leon Hamstra: leon@calderagroup.nl