JubileumcommissieOp 6 juli 1948 werd in café Evers (destijds gelegen aan de Middenweg, ongeveer ter hoogte van de huidige Basserhof) door enkele enthousiastelingen de voetbalvereniging Reiger Boys opgericht. Nu zijn we bijna 70 jaar verder en de club leidt een bloeiend bestaan. Toen werd gevoetbald op een knollenveld op de hoek Middenweg - Rustenburgerweg, nu spelen we al jaren op de prachtige accommodatie aan de Lotte Beesedijk.

Lees meer: 70 jaar Reiger Boys: Jubileumcommissie is van start gegaan!

Hellas Sport Reiger Boys 3Reiger Boys is zaterdag voor het eerst in deze competitie tegen puntenverlies aangelopen. Op bezoek bij Hellas Sport in Zaandam speelde de ploeg van trainer/coach Wesley Visser met 0-0 gelijk. De Heerhugowaarders mogen hiermee de handjes dichtknijpen want op basis van de tweede helft had vooral de thuisploeg recht op de overwinning.

Lees meer: Reiger Boys lijdt eerste puntenverlies bij Hellas Sport (0-0)

rbnieuw2Het is weer mogelijk om Reiger Boys jeugdteams aan te melden voor toernooien die georganiseerd worden door andere verenigingen. Aanmelden kan via de aanmeldings pagina waarbij tevens een overzicht van uit-toernooien kan worden gevonden.

sintenpaardBeste pupillen,

Zondag 26 november ben ik van 11.15 uur tot 12.30 uur uitgenodigd bij Reiger Boys. Bij jullie kom ik altijd erg graag langs! Als jij ook zin hebt om te komen, meld je dan vóór 5 november aan via deze link. Het feest is alleen voor de spelers van de Kabouters en de O8. Papa, mama en broertjes/zusjes kunnen dus helaas niet mee komen. Gelukkig is een gedeelte van de kantine wel gewoon open en kunnen ze daar wachten!

Vergeet niet om de kleurplaat in te leveren! Er zijn leuke prijzen te winnen! Je kunt de kleurplaat zelf uitprinten of ophalen in de kantine.

Lieve groeten,

Sint en Piet

trainers tekenen 191017Donderdagavond was er een overleg met de selectietrainers van de jeugdafdeling waarbij bestuurslid Voetbal Technische Zaken Dirk Van Barneveld en Hoofd Jeugdopleidingen Kamil Karaer aanwezig waren. Hierbij werd de stand van zaken binnen de jeugdopleiding besproken en tevens werd van de gelegenheid gebruikt gemaakt om nog enkele contracten/overeenkomsten te overhandigen. Op de foto's ziet u Kamil Karaer met zeven van deze jeugdtrainers die hopelijk in de toekomst nog een hoop gaan betekenen voor onze vereniging namelijk Maurice van Dienst (MO17-1), Jacob-Jan Deen (JO17-2), René Kauwen (JO15-1), Burak Kebapci (JO14-1), Thivis Mohananthasivam (JO13-1), Scott Swart (JO13-2) en Barry Schipper (JO11-1). Kijk hier voor meer foto's.

MDWFVanaf 1 november is het niet meer mogelijk zelf de spelerspasfoto op de digitale spelerspas te wijzigen via de wedstrijdzaken-app of voetbal.nl-app. Daarna kan het pas weer na het einde van voetbalseizoen medio 2018. Zorg daarom dat elk spelend lid van jouw vereniging voor 1 november een correcte spelerspasfoto heeft. Dit geldt voor alle veld- en zaalvoetballers vanaf de leeftijdscategorie Onder 12 en ouder.

Klik hier voor meer informatie.

meiden en vrouwen voetbal

Trots zijn wij als Reiger Boys dat er 2 meiden vanuit onze vereniging uitgenodigd worden voor een vervolg selectieactiviteit van de meisjes onder 12 Noord-Holland vanuit de KNVB. Lisette de Boorder en Isa van der Veen zijn hiervoor door de KNVB uitgenodigd. De trainingen worden gehouden op de maandagavond op Sportpark ’t Loodt bij Flamingo’s in Alkmaar. Lisette en Isa, het bestuur, de technische- en begeleidingstaf van Reiger Boys wensen jullie allebei veel succes met deze uitnodiging voor selectieactiviteiten welke jullie wellicht gaan helpen in de verdere ontwikkeling van jullie voetbalkwaliteiten.

Meiden succes!

Flyer AZ Willem2

Ga je mee naar AZ – Willem II op zaterdag 4 november? Bestel dan snel kaarten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vermeld daarin jouw naam, telefoonnummer en uiteraard het aantal kaarten.
De kaarten kosten €10,- per stuk

Je ontvangt een bericht over het ophalen en betalen van de kaarten.

Aanstaande zondag 22 Oktober speelt Reiger Boys de eerste toernooidag van de Junior Futsal League. Het toernooi wordt gespeeld van 12:00 - 16:00 uur in Sporthal de Draai in Heerhugowaard. Graag nodigen wij jullie uit om bij dit evenement aanwezig te zijn.

Junior Futsal League

 

Lieke kroonIk ben Lieke Kroon. Ik ben 9 jaar en speel in JO9.1. Mijn broertje Tim voetbalt ook bij Reiger Boys in JO8.1. Samen voetballen we ook veel in de speeltuin. Afgelopen zaterdag mocht ik Pupil van de Week zijn bij de wedstrijd van Vrouwen 1 tegen Rijnvogels 1. Ik mocht bij de voorbespreking zijn, meedoen met de warming up, de eerste aftrap nemen en in het doel van de tegenstander schieten. De wedstrijd liep 45 minuten uit, omdat een meisje van Rijnvogels 1 door een ambulance opgehaald moest worden. De politie kwam er ook nog bij. Ik mocht daarom extra overschieten en op doel schieten met Vrouwen 1. Ik heb een hele leuke middag gehad en ga zeker meer kijken bij Vrouwen 1. Aaike komt misschien ook een keer bij mij kijken. Dat lijkt me heel leuk. Bedankt voor de mooie bal met alle handtekeningen. Daar ben ik heel trots op! Groetjes, Lieke

Webshop logo site-kl

Hoofdsponsor
Heren selectieING bank

Hoofdsponsor

Vrouwen selectie

Comfortable Sportcare zwart

Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13
McDonalds Alkmaar HHW kl nw

Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9

Appel notarissen logo
Kledingleverancier

jako-smp logo kl

Ster en subsponsors

facebook button