SVDG toernooi 2023Na het succesvol verlopen van het Stefanie van der Gragt toernooi in 2022 gaan we er in 2023 een minstens net zo groot voetbalfeest van maken. Op 3 en 4 juni 2023 wordt het Stefanie van der Gragt toernooi gehouden in Heerhugowaard. Teams spelen op beide dagen hun wedstrijden. In 2022 speelden 60 teams in een tweedaags toernooi om de eerste bekers. Een gezellig toernooi, veel wedstrijden en geweldig weer zorgden voor een meidenspektakel op ons sportpark. In 2023 pakken we het nog beter/groter aan.

De aanmeldingen zijn geopend en u kunt zich inschrijven via Tournify, dan staan de gegevens direct op de juiste plek. Hoe eerder ingeschreven, hoe meer kans op een plekje tijdens het toernooi.

Uw aanmelding is niet direct definitief, we maken namelijk gebruik van een open inschrijving waarbij alle teams kunnen deelnemen aan het toernooi. Op een nader te noemen datum laten wij de ingeschreven teams weten welke poules wij gaan maken en of zij kunnen deelnemen. Zo zorgen we voor een groot en eerlijk deelnemersveld en krijgen we net als vorig jaar een groot toernooi met voornamelijk hetzelfde speelniveau.

We zien u graag tijdens het toernooi.

Aanmeldingen: www.Tournify.nl/live/svdg2023 

 

SVDG toernooi 2023