cheque grote clubactie 2022Dit jaar zijn 77 verkopers op pad geweest en hebben bij elkaar 1297 loten van de Grote Clubactie verkocht. Dit zijn er 500 meer dan vorig jaar! De totale opbrengst voor de club komt hiermee op € 3.038,52. De Vrienden van Reiger Boys hebben toegezegd het resterende bedrag van € 400 bij te willen dragen aan de Teqballtafel. In het nieuwe jaar, nadat wij de opbrengst van de Grote Clubactie hebben ontvangen, gaan we hiermee aan de slag!

De trekkingsuitslag van de Grote Clubactie wordt op 7 december 2022 via de site van de Grote Clubactie bekend gemaakt. Controleer via https://lotchecker.clubactie.nl/ of jou(w) lot(en) in de prijzen is/zijn gevallen.

De prijswinnaars van dit seizoen:

  • Bruce Koelewijn met 92 verkochte loten wint 4 efteling kaarten
  • Boas Duijvelshoff met 80 verkochte loten wint € 35,- clubcardtegoed

Het winnende team is JO10-3 met in totaal 154 verkochte loten! Zij winnen een patatje, snack en limonade in de kantine.

Willen de ouders/verzorgers van Bruce & Boas en de trainer van JO10-3 contact met mij opnemen via de mail (simone@reigerboys.nl) over de uitreiking van de gewonnen prijzen?

Zaterdag 21 januari 2023 worden de verkopers die meer dan 20 loten van de Grote Clubactie hebben verkocht om 16:00 uur in de bestuurskamer verwacht. Zij ontvangen dan allemaal een medaille.

Het betreft de volgende verkopers: Bruce Koelewijn, Boas Duijvelshoff, Bram de Gans, Xavi van Gijzen, James Soekha, Avery Passenier, Yason Bisschop, Matz Kaandorp, Rick Favier, Nessa Beck, Jamiro Boon, Faas Admiraal, Frederique Mulder, Tony Beems, Abby Haak, Jason van Ginkel, Niven Cop, Bian Krap, Jack van Schie, Pepijn de Rooij & Emin Kabasakal.

Dankjulliewel voor jullie inzet!!

Sportieve groet,
Simone