rbnieuw2In de afgelopen maand heb ik bij het bestuur aangegeven om in komende Algemene Leden Vergadering van 12 december 2022 aan te geven te willen stoppen als voorzitter. Na een periode van 7 jaar binnen het bestuur is het tijd om het stokje over te dragen. Hierbij heb ik wel aangegeven het van belang te vinden dat er opvolger is en ik bereid ben tot een warme overdracht.

Binnen het bestuur heeft Dirk van Barneveld zich inmiddels kandidaat gesteld. Dirk draagt de club een warm hart toe, heeft een goede kijk op voetbal, een gedreven commerciële instelling en de drive om de club samen met de andere bestuurs- en commissieleden naar een next level te brengen.

Conform artikel 12 lid 2 van de statuten kunnen tegen kandidaten -tenminste door 3 leden gesteund- worden gesteld, mits dit uiterlijk 2 x 24 uur voorafgaand aan de ALV, gepland voor 12 december aanstaande, worden aangemeld via secretaris@reigerboys.nl

In de afgelopen jaren hebben we samen de club financieel gezond gemaakt en zitten de sportieve prestaties weer in de lift, zowel bij de Heren, Vrouwen als Jeugd. Hier mogen we trots op zijn.

Met sportieve groet,
Dick Kuijl
Voorzitter v.v. Reiger Boys