IMG 20221024 WA003828 oktober is het dan zover! De scheidsrechtersavond van Reiger Boys. Deze avond zal onder het genot van een hapje en een drankje de scheidsrechter in de meest brede zin van het woord centraal staan.

Zo zal er deze avond gesproken worden over verschillende thema’s, zoals spelregels, nieuwe regels en zal er tijd zijn om met iedereen te brainstormen over de scheidsrechters. Daarbij is iedereen vrij om zijn of haar ideeën en punten te delen met de groep.

Ook is het een leuke avond om elkaar te leren kennen. Zo zal er genoeg tijd zijn om ideeën en interesses met elkaar te delen.

We zullen starten om 19.00 met een inloop vanaf 18.45 uur. Het einde van het programma is rond 20.45 uur met daarbij de mogelijkheid om nog even gezellig na te zitten.

Iedereen is welkom! Dus trainers, scheidsrechters, spelers, ouders en alle andere belangstellenden. We hopen op een grote opkomst, zodat we er met elkaar een gezellige avond van kunnen maken. Op deze manier hopen we stappen te kunnen gaan zetten richting een bloeiend scheidsrechterskorps op onze club.

Aanmelden voor deze avond is gewenst en kan bij Rick Zwanenburg:

Rick.zwanenburg@reigerboys.nl
06-46807990