Week van de Scheidsrechter‘Geen scheidsrechters, geen wedstrijd’. Dat is iets waar we wekelijks tegenaan lopen. Niet alleen bij Reiger Boys, overal in Nederland.

De ‘Week van de scheidsrechter’ is een initiatief om juist deze vrijwilligers extra in het zonnetje te zetten, deze week begon afgelopen weekend en zaterdag 8 oktober staan we bij Reiger Boys extra stil bij onze scheidsrechters. Niet alleen voor onze clubscheidsrechters die er elke week weer klaar voor zijn om wedstrijden te fluiten, ook de KNVB scheidsrechters die ons sportpark bezoeken. Uiteraard vergeten we niet onze eigen ouders/trainers die op de velden staan tijdens de wedstrijden van onze spelers en ontzettend waardevol zijn.

Op zaterdag 8 oktober 2022 zal er voor de scheidsrechters in de bestuurskamer/kantine een gebakje klaar staan die genuttigd kan worden met een lekkere kop koffie (of iets anders). We nodigen dus alle scheidsrechters uit die morgen op het veld staan om voor of na de wedstrijd in de kantine een gebakje te halen.

Ondanks dat de week van de scheidsrechter dan voorbij is volgt op 14 oktober 2022 voor onze club de afsluiting van deze periode met ‘de avond van de scheidsrechter’. Aan het programma wordt nog hard gewerkt, uiterlijk dit weekend volgt meer informatie. Niet alleen de scheidsrechters zijn welkom, we hopen dat ook trainers/ouders en anderen zich aanmelden om samen een informatieve avond te hebben en daarbij elkaar te leren kennen. Uiteraard wordt voor een hapje en een drankje gezorgd.