grote club actie nwZaterdag 24 september start de Grote Clubactie. Reiger Boys doet mee en natuurlijk willen we zoveel mogelijk loten verkopen. Ons doel dit jaar is een Teqball tafel (zie foto). Vertel dit doel als je loten verkoopt. Dit creëert draagvlak onder kopers!

De verkoopboekjes liggen voor elk team van JO8 t/m JO12 en voor MO9 t/m MO13 klaar bij de ontvangstdienst. Trainers, willen jullie de boekjes deze week ophalen en uitdelen alsjeblieft?

Hoe werkt het?
Een lot kost € 3,- waarvan 80% (= € 2,40) direct naar onze clubkas gaat! Met het verkoopboekje verkoop je loten aan familie, vrienden en buren. Zij kunnen online loten kopen met hun telefoon door de QR-code op of in het boekje te scannen. Loten kopen op de traditionele manier is ook nog steeds mogelijk, dan vult de koper met pen een machtigingsformulier in jouw boekje in. Bekijk de instructie op de achterzijde van de brief.

Teqball tafel

Tip: verkoop online loten
Verkoop meer loten met deze handige tip: Scan zelf jouw QR-code en deel eenvoudig de verkooplink via WhatsApp en social media met familie en vrienden.

Verkoopboekje inleveren
Ben je klaar met verkopen? Lever je boekje dan in bij de ontvangstdienst (in de Grote clubactie box) vóór 15 oktober 2022.

Win gave prijzen
Help ons doel te behalen door zoveel mogelijk loten te verkopen en maak kans op te gekke prijzen. Dit kun je winnen bij Reiger Boys:

  • Jeugdspeler met meest verkochte loten van de club wint 4 Efteling entreetickets!
  • Jeugdspeler die op de tweede plek van meest verkochte loten eindigt, krijgt € 35,- clubcard tegoed te besteden in de demoshop als in de kantine.
  • Winnende team meest verkochte loten krijgen met zijn allen een patatje, snack en limonade in de kantine.

En dit kan je winnen via de Grote Clubactie:

  • Bij 25 of meer verkochte loten win je de Grote Clubactie Medaille!
  • Deel jouw verkoopfilmpje met #groteclubactie en maak kans op coole prijzen
  • Bij 40 verkochte loten heb je altijd prijs via de Kids-verkoopwedstrijd en maak je zelfs kans op een PlayStation 5!

Ga voor meer informatie over alle winacties naar clubactie.nl/winacties

Heel veel succes met het verkopen van loten! We gaan ervoor met z’n allen en hopen op een geweldig resultaat.

Met vriendelijke groet,

Simone van der Kraan
Activiteitencoördinator
simone@reigerboys.nl