rbnieuw2Aankomende week gaat het nieuwe seizoen van start! Ook dit seizoen staan er weer een hoop verschillende leuke activiteiten op de planning, denk hierbij aan de Jeugd bbq’s, Grote clubactie, voetbaldagen, Halloweenfeest, voetbalpubkwis, sinterklaas kabouters, wintertrainingen, vrijwilligersavond, paasactie, kampioenenbal etc. Ook is de activiteitencommissie betrokken bij de organisatie van toernooien (Bart Blok oliebollentoernooi, Mixtoernooi, Stefanie van der Gragt toernooi en het Vomar Jeugdtoernooi).

Vorig seizoen heb ik bijna alle activiteiten zelf georganiseerd en uitgevoerd, maar dat trek ik niet nog een seizoen zonder enige hulp?. Ik ben daarom op zoek naar meedenkers & helpers (en dit hoeft helemaal niet veel tijd te kosten):

  • drie vrijwilligers om samen met mij een activiteitencommissie te vormen.
    (Doel: samen activiteiten bedenken en de invulling hiervan. Bedenken betekent niet dat je het zelf moet uitvoeren, mag wel natuurlijk)
  • vrijwilligers die het leuk lijken om de organisatie van één of meerdere activiteiten op zich te nemen.
    (Een lijst van de reeds ingeplande activiteiten van dit seizoen vind je hier.)
  • vrijwilligers die willen helpen bij het uitvoeren van één of meerdere activiteiten.

Lijkt het je leuk om je te bemoeien met één of meerdere activiteiten en zie je het wel zitten om samen met mij de leukste evenementen van de club te verzorgen, laat mij dan alsjeblieft weten wat je leuk lijkt!

Hopelijk mag ik je binnenkort in mijn team verwelkomen.

Groetjes,
Simone van der Kraan
Coördinator Activiteiten, Ontvangstdienst & Pupil van de week
T +31 6 218 38 771
E activiteiten@reigerboys.nl | simonevanderkraan.reigerboys@hotmail.com