infoavond kantine 100322bAfgelopen donderdagavond is er weer een informatieavond gehouden voor kantinemedewerkers. Een groot deel van de medewerkers waren aanwezig zowel die al langere tijd meedraaien maar ook die recentelijk zijn ingestroomd of nog gaan beginnen. Het was een avond waar we hebben gesproken over aanpassingen die zijn gedaan, maar ook de ervaringen die we hebben opgedaan. Hieruit zijn een aantal goede zaken gekomen die we spoedig gaan doorvoeren. Ook hebben we van gedachte gewissseld over hoe we kunnen zorgen dat we voldoende medewerkers in de keuken gaan krijgen want het komt helaas te nog vaak voor dat hier onvoldoende aanmeldingen voor zijn.

De groep heeft een rondje gemaakt door de keuken en zijn bijgepraat over de activiteiten die daar plaatsvinden. Ook hoe werken de nieuwe koffiemachine's en hoe kun je het beste de pakken koffie, melk of chocolademelk wisselen. Daarnaast hoe handel je transacties af op de kassa's en welke betaalvormen zijn er. Vervolgens mocht iedereen gaan proberen bier te tappen en konden dit gelijk in de praktijk brengen want langzamerhand liep de kantine vol met leden die klaar waren met de training.

Heb je de avond gemist en wil je ook een keer ervaren wat kantine of bardienst betekent? Neem dat contact op met Cindy Talma via kantineplanning@reigerboys.nl of 06-12929306. Op de donderdagavond of zaterdagmorgen kun je dan een keer proefdraaien en ervaren hoe leuk het is.

infoavond kantine 100322a

infoavond kantine 100322b