Prijswinnaars Grote Clubactie 2021 siteVandaag was het dan zover, de prijswinnaars zijn thuis verrast met hun prijs! Uiteindelijk hebben we dankzij onder andere de inzet van deze vijf kanjers ons doel behaald! De totale opbrengst is dit jaar € 2.892! Achter de schermen zijn we druk bezig om de dug-outs te realiseren.

De individuele prijswinnaars:
1e prijs - Anxo Neele (JO10-5) met 221 verkochte loten
2e prijs - Bram de Gans (JO8-3) met 115 verkochte loten
3e prijs - Fayenne Wagemakers (M10-1) met 50 verkochte loten
4e prijs - Lucas Hoffer (JO10-3) met 39 verkochte loten
5e prijs - Amin Tbib (JO8-1) met 35 verkochte loten
5e prijs - Xavi van Gijzen (JO9-1) met 35 verkochte loten

Het winnende team is JO10-5! Dit team mag eerdaags samen de gewonnen prijs (een drankje, patatje en snackje) komen nuttigen in de kantine. Mits de nieuwe maatregelen dit toelaten natuurlijk, en anders doen we het op een later moment. (Hierover heeft de trainer contact met de activiteitencoördinator.)

Voor de volgende kids (meer dan 20 verkochte loten) heb ik nog een Grote Clubactie-oorkonde klaarliggen:
Bram de Gans, Noah Raam, Emin Kabasakal, Lazar Rebic, Glenn de Vries, Xander Willems, Amin Tbib, Lucas Hoffer, Anxo Neele, Ruben van Rijn, Bram Schouten, Xavi van Gijzen, Melle Mathot, Fayenne Wagemakers en Tim van der Zee.
Deze worden volgende week tijdens de training uitgedeeld.

Bovenstaande topverkopers heb ik aangemeld voor de winacties van de Grote Clubactie, dusss wie weet wint er iemand nog een Nintendo Switch, een fiets of één van de andere mooie prijzen! (Staat jouw kind hier niet tussen en wil je hem/haar ook opgeven voor de winacties, dan kan je dit als ouder zelf doen via https://www.clubactie.nl/formulier-winacties/)

Bij deze wil ik alle verkopertjes bedanken voor hun inzet! Reiger Boys is heel erg blij met jullie.

Groetjes,
Simone van der Kraan
Activiteitencoördinator