rbnieuw2Op dit moment krijgt het bestuur veel vragen van onder andere trainers over de staat van de velden. Met name de doelgebieden zijn op dit moment van slechte kwaliteit, dit is bekend gemaakt bij de gemeente en zij gaan een plan maken om dit zo snel mogelijk aan te pakken. Buiten het doelgebied zullen de andere problemen met de velden daarin meegenomen worden.

Als club zijn wij ook aan een aantal regels gebonden, helaas zien we dat daar niet altijd rekening mee wordt gehouden. De belangrijkste regels zijn dat je traint op de tijd en het veld wat is toegewezen aan het team, het is verboden om op andere tijden en velden te trainen! Als je dat wilt doe je dit in overleg met de coördinator. Ook is het belangrijk om de doelen van de velden te halen na de training, dit voorkomt dat er omheen gemaait moet worden en er dus plekken op het veld ontstaan met langer gras.

Aanvullend is voor de komende periode gevraagd of wij de doelgebieden willen ontzien gezien de slechte staat. Het verzoek is dan ook om zo weinig mogelijk te trainen in de doelgebieden en bij bijvoorbeeld het afronden een extra doel voor de 5 meter te zetten. Hiermee sparen we de velden en kunnen we langer doorspelen richting de zomerstop.

Alvast bedankt voor de medewerking

Rick Zwanenburg
Bestuurslid voetbalzaken facilitair