rbnieuw2We zijn bij Reiger Boys blij dat we weer kunnen voetballen en komend weekend start ook voor de overige teams de competitie weer. Met ingang van zaterdag 25 september aanstaande gelden nieuwe versoepelingen. Reiger Boys volgt het “Protocol Verantwoord Sporten” van NOC-NSF, voor horeca en de sport betekent dit:

Vanaf 25 september 2021 is het mogelijk toegang tot horeca te krijgen met een coronatoegangsbewijs. Voor de sport zijn er een aantal uitzonderingen hierin. Zo is het mogelijk om een deel van de sportkantine/sportaccommodatie en de daarin aanwezige horeca af te scheiden van de rest van de ruimte zodat de sportkantine/sportaccommodatie gebruikt kan blijven worden voor afhalen zonder coronatoegangsbewijs. Belangrijk hierbij is dat er een duidelijk afgescheiden gedeelte voor de horeca daarbinnen zichtbaar moet zijn met bijv. een lint, tape of een plantenbak.

Wanneer er wel CTB (Coronatoegangsbewijs) nodig is:

  • voor het zittend nuttigen van consumpties binnen in het afgescheiden gedeelte voor horeca;

Wanneer er geen CTB (Coronatoegangsbewijs) nodig is:

  • voor het nuttigen van consumpties buiten op het bordes en het afhalen van eten en drinken;
  • het nuttigen van afgehaalde consumpties in het overige gedeelte van de kantine (afhaalgedeelte)

Reiger Boys heeft hiervoor een speciaal afgescheiden horecagedeelte ingericht achter de zwart-gele wand. Als je in dit gedeelte iets wilt nuttigen en 14 jaar of ouder bent, dan moet je een Coronatoegangsbewijs (CTB) en een geldig identiteitsbewijs kunnen laten zien.

We hopen op ieders medewerking om er een sportief en veilig seizoen van te maken.

Met sportieve groet,
Bestuur v.v. Reiger Boys