scheidsrechtersavondBeste ouders, spelers, trainers, begeleiders en (aankomend) clubscheidsrechter(s),

De competitie is inmiddels een aantal weken van start. Wat mooi dat dit weer mogelijk is. De scheidsrechter is belangrijk om de wedstrijden goed en sportief te laten verlopen. Ook als je zelf de fluit moet hanteren als ouder/speler/trainer/begeleider. Daarom de hoogste tijd voor een scheidsrechtersavond en iedereen is van harte welkom!

De avond wordt gehouden op donderdag 30 september as. vanaf 19.00 uur in de instructieruimte van Reiger Boys. Meld je aan! Tijdens de avond wordt onder meer de spelregels doorgenomen en ook het digitale wedstrijdformulier komt aan bod. Tevens kun je je aanmelden voor de KNVB cursus clubscheidsrechters. Uiteraard is jullie inbreng belangrijk. We kijken uit naar je komst en laat weten of je in de gelegenheid bent.

 

Tot donderdag de 30e en je gaat sowieso niet met lege handen naar huis, want het is de week van de scheidsrechter. Meld je aan via planningscheidsrechtersrb@gmail.com of 06-15571231. Zie voor meer informatie: https://www.knvb.nl/assist/assist-scheidsrechters/week-van-de-scheidsrechter

Sportieve groet namens het bestuur van Reiger Boys,
Rick Zwanenburg (Bestuurslid voetbalzaken facilitair (a.i.)
Stefanie Hoogland (Bestuurslid Vrijwilligerszaken)
Jack Wezepoel
Eric Smit (Coördinator scheidsrechters, 06-15571231)