Vrouwen 2 110921Vandaag was het zo ver, de 2e bekerwedstrijd stond op de planning. Dit keer was JVC Vr1 onze tegenstander. We starten met de volgende 11 speelsters: Myrthe, Fatma, Jente, Reza, Mandy, Mila, Maud, Lucie, Indira, Lieke en Joy. Wissels: Zaila, Richelle en Floor

We begonnen scherp en energiek aan de warming up, daardoor gingen we met vol vertrouwen de wedstrijd in. Dat resulteerde al in de 1e minuut in een prachtig afstandsschot van 30 meter door Mandy, helaas ging de bal niet het doel in. Al snel volgden er vele kansen. In de 15e minuut kwam het eerste doelpunt met een assist van Lucie en een doelpunt van Mila. Helaas zakte we wat in. Hierdoor viel vlak voor rust een doelpunt voor JVC. Daardoor gingen we de rust in met een 1-1 stand.
We herpakten ons en na een goede opbouw van achteren werd het 2-1 voor ons, met een assist van Lieke en een doelpunt van Joy.

We bleven goed druk zetten, met goede spelverdeling. Dit resulteerde in een prachtige aanval met een assist van de zijkant van Indira en een kopbal van Lieke, 3-1 in de 52e minuut. In de 56e minuut gingen we wisselen zo kwam Richelle voor Lieke, Floor voor Fatma en Zaila voor Indira. Na deze wissels waren we meer zoekende in het veld. We scoorden de 4-1 via een mooie assist van Mandy en een doelpunt van Joy nog in de 65ste minuut. Echter zwakte we helaas snel af en hierdoor werd het in de 84e 4-2 en in de 89e minuut 4-3 door JVC. Gelukkig was hierna snel het laatste fluitsignaal en bleven de 3 punten in Heerhugowaard.

Al met al een goede teamprestatie en een wedstrijd waar we trots op mogen zijn!