361D74D4 4AE1 48D5 B242 D5B88BDBC9C2Reiger Boys heeft de 2de oefenwedstrijd in de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen in winst om weten te zetten! DTS werd op sportpark De Wending eigenlijk met ‘slechts’ 2 – 0 verslagen, doelpunten werden eerlijk verdeeld over de beide helften.

Er werden in beide helften zeker 5 goede kansen op doelpunten niet tot doelpunt gepromoveerd. Hopelijk worden in de volgende wedstrijden, de kansen wel afgemaakt. Daarentegen hadden de beide keepers van Reiger Boys 1 (in de 1e helft Julian Koopman en in de 2de helft Jorrit Stoop) betrekkelijk weinig te doen. Maar wat ze deden als DTS gevaarlijk uitbrak, was dit subliem en wisten beide keepers daardoor de 0 te houden. Als de heren keepers zo blijven presteren, gaat de Trainer / Coach straks voor een hele moeilijke keuze te staan! Maar dat is dan aan de Trainer / Coach.

De volledige opstelling: Julian Koopman (Jorrit Stoop), Sven van Langen, Kevin Pawirosemito (Robin Wezepoel), Alessandro Witkamp (Luuk Pel), Daan Prins (Diederik Luiken), Jermaine Pichotte, Sem van Maren, Mitchell Pichotte (Pim de Bruijne), Dave van Dekken (Chris Coesel), Floyd Groet, Angelo Ommen (Thomas Hoekstra)
Doelpunten: 1 – 0 Angelo Ommen en 2 – 0 Floyd Groet

Dinsdagavond 20:30 uur spelen de 2de elftallen van Reiger Boys en DTS tegen elkaar! En zondagmiddag (15 augustus) om 14:00 uur, speelt Reiger Boys in Heerhugowaard Noord tegen Hugo Boys.