Piet en Cindy

Vandaag zijn de eerste 2 vrijwilligers van de maand van 2021 in het zonnetje gezet. Piet Weeland is vrijwilliger van de maand januari en werd tijdens zijn MOT dienst verrast in het bijzijn van de andere MOT leden. Piet is sinds 1966 vrijwilliger bij Reiger Boys. Samen met zijn vrouw Annie heeft hij het eerste clubblad opgezet. Hij speelde tot zijn 35e in het eerste elftal en heeft ook jeugdelftallen getraind, EHBO gedaan en is al sinds de Beukenlaan actief in de MOT.

Cindy Talma is vrijwilliger van de maand februari en is sinds een paar jaar actief voor de planning van de kantinebezetting. Ook heeft ze eerder de planning van de scheidsrechters erbij gedaan en staat ze zelf ook regelmatig in de kantine en de keuken. Met haar enthousiasme en energie is ze inmiddels voor steeds meer mensen een bekend gezicht.

 

Piet en Cindy kregen een bos bloemen, een VVV bond ter waarde van € 25,- van de Vrienden van Reiger Boys en € 25,- op hun Reiger Boys clubcard gestort. Beide heel erg bedankt voor jullie inzet!

Wil je ook een vrijwilliger van de maand nomineren? Dat kan via het aanmeldformulier (klik hier)

Met sportieve groet,
Bestuur v.v. Reiger Boys

IMG 0331 kl

IMG 0334 kl

IMG 0337 kl

IMG 0339 kl