rbnieuw2Beste leden, ouders, verzorgers, trainers/begeleiders en vrijwilligers,

De invoering van de avondklok heeft een grote impact op het trainingsschema. Doordat de avondklok geldt vanaf 21.00 uur moeten wij zorgen dat er voldoende ruimte blijft zodat iedereen thuis kan komen voor die tijd. Doordat de avondklok afgelopen zaterdag 23 januari 2021 is in gegaan gelden daarom de onderstaande maatregelen per direct en tot nader order.

  • Alle trainingen die beginnen om 19.00 uur eindigen om 20.15 uur. Dat betekent dat deze trainingen 15 minuten korter duren.
  • Alle trainingen die beginnen om 20.30 uur komen te vervallen. Voor deze teams worden nadere afspraken gemaakt met de coördinator van die lichting. Zie onderstaand schema voor de teams die dit betreft.

aangepast trainingsschema

  • De trainers delen mee aan de spelers dat zij direct het complex moeten verlaten na de training zodat de trainers het complex met elkaar af kunnen sluiten en ook op tijd naar huis kunnen.

Als er vragen of onduidelijkheden zijn kunnen die gesteld worden aan de trainers van het team. De trainers kunnen bij vragen contact opnemen met de coördinatoren.

Met sportieve groet,
Het bestuur
v.v. Reiger Boys