Reiger Boys Heren 1 vergat dat de wedstrijd vanaf de 1e seconde begint en leverde Reiger Boys opnieuw verlies op. Stormvogels IJVV uit IJmuiden was de tegenstander van afgelopen zaterdag en won met 5 – 3. Reiger Boys keek bij rust al achter tegen een 3 – 0 achterstand aan. Alles wat er in de 1e helft mis kon gaan, ging mis maar dan ook volledig mis. De goals vielen uit 2 hoekschoppen en 1x werd er balverlies geleden en dat werd afgestraft door Stormvogels.

In de rust kreeg men een preek van de Trainer / Coach Boukes en er werd 1 x gewisseld Jermaine Pichotte kwam voor Daan de Vries in het veld. Meteen zag men een veel beter Reiger Boys, dit resulteerde in de 56ste minuut in een doelpunt van Jordy Wijdenes, die door Floyd Groet vrij voor het vijandelijke doel werd gezet. En hij (Jordy Wijdenes) maakte de 3 – 1. De inmiddels ingevallen Daan Prins scoorde nadat Stormvogels 4 – 1 ervan had gemaakt, de 4 – 2 voor de Heerhugowaarders en er was nog ruim 12 minuten te spelen. Maar in de 86ste minuut werd de wedstrijd definitief de wedstrijd beslist, want het werd 5 – 2 voor de thuisploeg.

In de laatste minuut of al in de extra tijd scoorde Dave van Dekken voor de statistieken nog de 5 – 3, dit bleek tevens de eindstand te worden. Na 3 wedstrijden in de competitie wachten de mannen nog altijd op het eerste punt of de eerste punten.

Met het 2de elftal van Reiger Boys gaat het een stuk beter, dat heeft na 3 wedstrijd spelen nog altijd de volle buit (3 gespeeld, 9 punten) en staan op doelsaldo op de 2de plaats achter de reserves van De Foresters uit Heiloo.

De ploeg van Trainer / Coach Kebabci won in Volendam van het 4de elftal van RKAV Volendam. Ze wonnen met 1 – 3.

De basisopstelling was: Brian Blankert (K); Sergio Enotionmwan, Pim de Bruine, Joris Meuwese, Robin Wezepoel, Nils de Wit, Jens Klant, Sem van Maren, Kay Besseling, Beau Vodde en Dylan Barsingerhorn.

Er werd gespeeld op een dramatisch slecht veld, waardoor goed en mooi voetbal over de grond onmogelijk was. De ploeg begon ietwat rommelig aan de wedstrijd en RKAV Volendam 4 begon fel / agressief. Reiger Boys 2 kwam na 10 minuten op voorsprong. Beau Vodde werd op avontuur gestuurd door een mooie steekpass van Kay Besseling en Vodde rondde de aanval keurig af. Stand 0 – 1 na 10 minuten spelen.

Na de openingstreffer begon het te lopen bij de heren van de selectie van Reiger Boys, mooie combinaties en aanvallen. En in de 25ste minuut werd de score verdubbeld. Weer was Beau Vodde het eindstation. Ditmaal werd Beau weggestuurd door Sem van Mare, die met wederom een schitterende steekpass verstuurde. Beau ging alleen af op het vijandelijke doel en liet de Volendammer – keeper volstrekt kansloos (0 – 2 de stand na 25 minuten spelen).

En in de 37ste minuut werd de wedstrijd (zo bleek na afloop) beslist, Robin Wezepoel was de maker van de 0 – 3. Dat na een mooi ingestudeerde corner waarna Dylan Barsingerhorn de bal panklaar op het koppie van Robin legde. Die ‘sloeg’ de bal keihard met de kop in het doel. Ondanks dat de ploeg hierna nog 2 dotten van kansen kreeg, bleef het 0 – 3 bij rust.

In de 2de helft keerden Robin Wezepoel en Kay Besseling niet meer terug, zij werden vervangen door Jamie Shellard en Abish Tharmalingam. Scoren deden de mannen van Reiger Boys 2 echter niet meer, ondanks dat er nog een aantal kansen werden gecreëerd.

De tegenstander wist 1 x uit een counter tegen te scoren en verder dan dit kwamen ze niet. RKAV Volendam 4 – Reiger Boys 2 eindstand 1 – 3 (0 – 3)

Alwin Singer kwam door een blessure niet in actie, de trainer wilde absoluut geen risico’s nemen. Want de selectie heeft al wat blessures en de trainer wilde de ziekenboeg niet onnodig vullen met meerdere blessures. En de trainers hebben de spelers gewoon nodig!