Riny Smidt 1Voetbalvereniging Reiger Boys is met Riny Smidt overeengekomen om komend seizoen 2020-2021 als hoofdtrainer Vrouwen selectie aan de slag te gaan.

Vrouwen 1 zal onder directe leiding staan van Riny die een flinke dosis ervaring naar onze vereniging meebrengt is onder andere werkzaam geweest bij Purmerend, vv Assendelft, Marken, Fortuna Wormerveer en recent Blokkers. Ook is hij 5 jaar scout geweest bij de KNVB. Riny is enorm enthousiast en kijkt erg uit naar komend seizoen.

Riny is getrouwd, heeft twee kinderen waarvan er 1 voetbalt. Heeft op niveau gevoetbald maar door knieblessures is daar een vroeg einde aangekomen. Een geboren Amsterdammer maar woont al jarenlang in Purmerend. Hij gaat er vanuit dat de komende periode bij Reiger Boys een leuke tijd gaat worden. Aan de faciliteiten en de Vrouwen groep zal het niet liggen gezien de trainingen van de afgelopen weken die hij heeft geleid.

Komende periode zullen de selectiespeelsters voorgesteld worden via onze website en FaceBook pagina inclusief de gehele staf.

Wij wensen Riny veel plezier en succes toe komend seizoen.

Met sportieve groet,
Bestuur Reiger Boys

Voor een interview met Riny, kijk dan op www.heerhugowaardsdagblad.nl