rbnieuw2Graag stellen we de nieuwe trainers / coaches van Reiger Boys Heren 2 aan jullie voor. Komend seizoen zullen Burak en Simo, als onderdeel van de heren selectie en onder leiding van Tom Boukes als hoofdtrainer, deze mooie taak opzich nemen om het 2e elftal onder hun hoede te nemen. Een talentvolle groep met spelers die samen zullen trainen met Heren 1.

Wij wensen hun veel plezier en succes toe.

Met sportieve groet,
Dirk van Barneveld
Bestuurslid voetbal technische zaken

foto Burak-----------------------------

Mijn naam is Burak Kebabci, ik ben 33 jaar en ik kom uit Alkmaar. Vanaf mijn jeugd tot 2014 heb ik zelf gevoetbald bij verschillende regio clubs als AFC 34, Alkmaarsche Boys, Flamingo's 64 en Reiger Boys.

De afgelopen vier jaar ben ik actief geweest als jeugd (Hoofd) trainer van Reiger Boys bij verschillende leeftijdscategorieën zoals JO14-1, JO15-1 en JO17-1. Het is nu tijd voor een nieuwe uitdaging bij de Heren selectie van Reiger Boys waarbij ik als trainer/coach de Heren 2 onder mijn hoede zal gaan nemen.

We hebben een jonge en talentvolle selectie met enorm veel potentie voor ontwikkeling.

Ik heb er heel veel zin in.

Groet,
Burak

-----------------------------

foto SimoMijn naam is Simo Barioul, ik ben van 1974 en voetbal al sinds Ik jong was. Voetbal is mijn passie. Ik ben inmiddels al vijf jaar actief bij de club als assistent-trainer onder verschillende trainers. Daarvoor heb ik de F'jes, E'tjes, A1 en B1 getraind bij Grasshoppers.

Aankomend jaar zal ik mij volledig inzetten als assistent-trainer van Heren 2. Het is een enorme eer dat ik werd gevraagd en ik ben ervan overtuigd dat we er een prachtig jaar van gaan maken met de trainers, begeleiders en spelers.

Ik heb veel zin in het komend seizoen.

Groet,
Simo