vrijwilliger bedanktBeste vrijwilligers van Reiger Boys,

Helaas is er door de coronacrisis een vroegtijdig einde gekomen aan het voetbalseizoen 2019-2020. De competitie is beëindigd, toernooien en activiteiten afgelast, de Voetbalschool verplaatst en trainen kan voorlopig ook niet. Wij missen de gezelligheid in de kantine en langs de velden, maar de spelers vooral het spelplezier op het veld.

Zoals jullie inmiddels zullen weten hebben we als bestuur diverse maatregelen moeten nemen om de vereniging (financieel) gezond te houden. Neemt niet weg dat we jullie als vrijwilligers niet vergeten zijn. Sommigen hebben al enige weken niets meer te doen, anderen zijn achter de schermen nog volop bezig. Dus voor alle trainers, begeleiders, keeperstrainers, verzorgers, coaches, kantine- en keukenmedewerkers, wedstrijdsecretarissen, leden van de vrijwilligersappgroep, ontvangstdienst, (leden)administratie, medewerkers kleding en materialen, scheidsrechters, leden van de sponsorcommissie, de vertrouwenspersoon, leden van de gedragscodecommissie, MOT-medewerkers, scouts, DEMOshop-medewerkers, gevonden voorwerpen medewerkers, planners, leden van de toernooicommissie en activiteitencommissie, gastvrouwen, coördinatoren en alle vrijwilligers die ik wellicht nog vergeet:

ONTZETTEND BEDANKT VOOR JULLIE INZET!

 

Zonder jullie kan de vereniging niet bestaan. We blijven hopen dat we nog voor de zomerstop weer het een en ander kunnen organiseren om het seizoen toch samen op een gezellige manier af te kunnen sluiten. Hou de website van Reiger Boys in de gaten voor de laatste stand van zaken.

We hopen jullie allemaal zo spoedig mogelijk in goede gezondheid weer bij Reiger Boys te zien.

Heb je vragen of opmerkingen over je taken voor volgend seizoen? Of ken je iemand die iets wil betekenen voor de club?
Laat het weten via vrijwilligers@reigerboys.nl of bel: 06-41918196

Namens het bestuur,
Stefanie Hoogland
Bestuurslid Vrijwilligerszaken