Fien Mathot pvdw 290220Zaterdag 29 februari mocht ik Pupil van de Week zijn bij de wedstrijd van Reiger Boys Vrouwen 1 tegen Barendrecht. Eigenlijk had ik eerst zelf een oefenwedstrijd tegen SVW, maar door het slechte weer ging deze helaas niet door. Daardoor duurde het wachten tot 14:00 uur wel lang.

Om 14:00 uur moest ik me melden bij de bestuurskamer en daar kreeg ik het trainingspak en de warme jas van de Pupil van de Week. Hierna ging ik naar de kleedkamer waar de meiden vooral naar hele harde muziek aan het luisteren waren, heel gezellig.

Hierna gingen we het veld op voor de warming-up, en ging ik overspelen met Jana, de keepster van het elftal die een blessure aan haar pols had. Na de warming-up gingen we nog even naar de kleedkamer voor de bespreking. Hierna gingen we het veld op en mocht ik de aftrap nemen en een doelpunt maken bij de tegenstander. Dit lukte wel, al ging het door de hele harde wind wel een beetje moeilijk.

De wedstrijd was hartstikke spannend, bij rust was het 2-1 voor ons en na rust werd het bijna aan het eind van de wedstrijd 2-2 door een penalty. Gelukkig maakte we hierna nog 2 doelpunten en wonnen we de wedstrijd met 4-2.

In de kleedkamer was het daarna feest, met weer harde muziek, dat was erg leuk. Ook kreeg ik daar de bal met handtekeningen van alle speelsters. Toen ging ik met Amy naar de bestuurskamer en kreeg ik nog wat te drinken en een patatje.

Het was een superleuke dag en ik wil graag iedereen bedanken.